„În plină caniculă, în timp ce se coc prunele, se dospește și o nouă moțiune de cenzură: moțiunea PSD contra Guvernului Tudose”, a scris Tomac.

El a adăugat că „la o săptămână de la investirea noului guvern, apele dintre Dragnea și Tudose sunt de culoarea tulburelului. Dar, ca să-l cităm chiar pe Tudose, ”ficatul duce”! Totul e acum să vedem dacă duce și o moțiune de cenzură de peste 40 de grade!”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a negat, astăzi, existența unor disensiuni între el și premierul Mihai Tudose cauzate de modificările din programul de guvernare, precum impozitul pe cifra de afaceri și taxa de solidaritate.      

La rândul său, premierul Mihai Tudose a precizat că „am citit şi eu ştirea că luni m-am certat cu domnul preşedinte Dragnea. Am aflat din nou lucruri noi despre mine. Luni n-am reuşit să vorbim, dar, dacă trebuie cumva, o să ne certăm ca să vă validăm ştirea. N-am apucat să ne certăm încă, nici luni şi nici ieri şi nici azi. Am stat de vorbă ieri, după evenimentul de la Ambasada Statelor Unite ale Americii, am stat de vorbă constructiv, nu numai cu el, împreună cu alţi colegi, despre cum aşezăm lucrurile pe linie de guvernare, fără niciun fel de ceartă. Îmi pare rău că vă dezamăgesc”.