Evenimentul Zilei > Politica > Ce a spus Tudose despre CEARTA dintre el și Dragnea
Ce a spus Tudose despre CEARTA dintre el și Dragnea

Ce a spus Tudose despre CEARTA dintre el și Dragnea

Premierul Mihai Tudose a declarat, astăzi, că a discutat cu președintele PSD, Liviu Dragnea, despre guvernare, dar că nu au apucat să se certe „încă”.

„Nu am apucat să ne certăm încă. (…) Am stat de vorbă ieri (…) constructiv, despre cum aşezăm lucrurile pe linie de guvernare”, a precizat Tudose.

În ceea ce privește programul de guvernare, el s-a arătat „optimist”. „E singură şansă a României să iasă din zona în care e, să ne dezvoltăm”, a spus premierul, la Ministerul Transporturilor.

Referitor la taxele anunţate, Tudose a precizat că, în cazul în care la simulare ele vor da erori, nu vor fi introduse, iar dacă vor da rezultate bune, vor fi introduse.

„Dacă simulările au ca rezultat faptul că nu se pot aplica, că fac mai mult rău decât bine, nu vor fi aplicate”, a subliniat prim-ministrul.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a negat, astăzi, existența unor disensiuni între el și premierul Mihai Tudose cauzate de modificările din programul de guvernare, precum impozitul pe cifra de afaceri și taxa de solidaritate.