Chemați să aplaneze un conflict izbucnit între mai multe persoane într-un restaurant din zona Podgoria, doi agenți de pază – angajați ai unei firme de profil, au început să împartă pumni și picioare scandalagiilor, iar apoi au folosit și un spray lacrimogen. În final a fost nevoie de intervenția poliției. Când au ajuns la restautant pentru intervenție, agenții de pază au găsit trei bărbați care se băteau, așa că i-au luyat la bătaie. Cele trei victime ale agenților de pază au ajuns la spital, unde au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma loviturilor primite.

Cei doi agenți au fost reținuți marți, 20 februarie, pentru purtare abuzivă și tulburarea ordinii și liniștii publice. Urmează ca astăzi, 21 februarie, să fie prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au identificat şi reţinut doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă și tulburarea ordinii și linistii publice. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în dimineaţa zilei de 26 ianuarie, bărbaţii de 27 şi 32 de ani, ambii din Arad ar fi fost solicitaţi de un alt bărbat, angajat al unui local de pe Bulevardul Revoluţiei din municipiu, să intervină în vederea aplanării unui conflict spontan izbucnit în incinta aceluiaşi local. În fapt, cei doi, angajaţi ai unei societăţi comerciale specializate în asigurarea de servicii de pază şi protecţie, ar fi aplicat cu pumnii şi picioarele mai multe lovituri la nivelul corpurilor persoanelor vătămate, cauzându-le astfel multiple leziuni fizice. De asemenea, din cercetări a reieşit că cei bănuiţi de comiterea activităţii infracţionale ar fi utilizat asupra a două dintre victime şi un spray iritant lacrimogen. În baza probatoriului administrat, în seara de 20 februarie, poliţiştii au dispus reţinerea celor în cauză pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă și tulburarea ordinii și linistii publice”, se arată într-un comunicat al Poliției Arad.