Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a suferit o intervenție chirurgicală la o clinică din Turcia. Ea suferă de o boală genetică a oaselor, care este tratabilă, dar care i-a adus multe probleme până acum. Conform cancan.ro, Irina Tănase era să-și piardă viața în timp ce se afla pe masa de operație.

„Prima operație pe care a avut-o a fost la un an. Apoi a ținut-o numai prin spitale și analize cam toată viața. Suferă de o boală genetică a oaselor, însă este tratabilă. Din păcate, dacă nu se operează, poate să moară, însă riscul să moară și pe masa de operație este la fel de mare. Ea este curajoasă. Anul trecut, în februarie, a suferit cea de-a treia operație, în România, la spitalul de stat.

Operația a fost foarte periculoasă, singurul medic din lume, și nu exagerez când spun din lume, care a vrut să o opereze a fost doctorul chirurg Marius Catană. Ea putea să moară acolo, este o operație foarte riscantă. Mai trebuie să facă o operație, însă  mai așteaptă, trebuie să te pregătești psihic pentru așa ceva”, a spus o sursă pentru cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: