O româncă stabilită în Italia a dat lovitura în afaceri. Domeniul care îi aduce milioane de euro

O româncă stabilită în Italia a dat lovitura în afaceri. Domeniul care îi aduce milioane de euro Irina Burlacu. Sursă foto: captură video

O româncă stabilită în Italia demonstrează că succesul depinde de gradul de implicare și de capacitatea de adaptare. Irina Burlacu a ajuns în topul oamenilor de afaceri din Italia, după ce a renunțat să spună că „nu poate”.

Românca Irina Mella Burlacu conduce un grup de trei companii de succes în Italia.  Ea susține că a ajuns să aibă succes în afaceri, după ce a decis să spună că „nu se poate” sau „e prea greu”. La acest moment, antreprenoarea din România conduce o afaceri în valoare de peste 12 milioane de euro și are 40 de angajați.

Irina Mella Burlacu, o antreprenoare de succes. A plecat din România și a reușit în Italia

Salariul mediu net pe economie de 1000 euro poate fi câștigat în domenii precum IT.

Sursă foto:- Dreamstime

Românca Irina Mella Burlacu  conduce un grup de trei companii: Vita International, compania Roadlink și Wood Solutions din Rimini, care produce bariere fonoabsorbante din  2021.  Această companie e produce 30% din veniturile sale totale, notează Giornale de Brescia. 

Mama Irinei Burlacu a fost rofesoară de vioară, însă, ea ales să studieze  t economia managerială și limbile străine (vorbește șase), potrivit sursei citate. A început să lucreze de la o vârstă foarte fragedă într-un magazin de anvelope din România înainte de a se muta în Roma și în urmă cu aproximativ cincisprezece ani, în zona Brescia, unde a început să lucreze într-o companie care produce balustrade. Sunt sectoare de muncă în care predomină bărbații, dar în care Irina Burlacu spune că se simte confortabil să ia decizii și să activeze zi de zi.

Ne puteți urmări și pe Google News

A spus „da” unui domeniu total nou: „Este important să ne plângem mai puțin și să facem mai mult”

Irina Burlacu.

Irina Burlacu. Sursă foto: Facebook

Deviza Irinei Mella Burlacu face referire la depășirea obstacolelor și la ieșirea din zona de confort. Ea spune că a ales să experimenteze un domeniu tehnologic și ecologic nou pentru barierele din lemn și oțel, necesare în trafic.  Susține că nu ar fi reușit să facă față provocărilor din afaceri, dacă nu ar fi renunțat la lamentare.

„Ne-am apucat imediat de proiectare. Era ceva absolut nou pentru mine dar care ne-a determinat să experimentăm soluții tehnologice și ecologice, precum cele ale barierelor din lemn și oțel despre care aflasem în activitatea anterioară și care , obținând licența de utilizare, au stat la baza unei noi game, puternic orientate către nevoile clienților. Cred că astăzi mai mult ca niciodată este din ce în ce mai important să ne plângem mai puțin și să facem mai mult, iar problema siguranței rutiere este un domeniu deosebit de important”, s-a exprimat Irina Mella Burlacu, potrivit sursei citate.