Evenimentul Zilei > International > Ireal. Scene erotice în Parlament, în timpul ședinței de plen | VIDEO
Ireal. Scene erotice în Parlament, în timpul ședinței de plen | VIDEO

Ireal. Scene erotice în Parlament, în timpul ședinței de plen | VIDEO

Un parlamentar a fost suspendat din fucție, după ce a provocat un scandal de amploare în Argentina.

Deputatul argentinian Juan Emilio Ameri a stârnit un scandal imes, deoarece, în timpul unei ședințe a plenului, desfășurată prin videoconferință, a început scene intime cu soția sa.

Atât colegii săi, cât și populația Argentinei, l-au văzut pe deputat cum umblă pe sub bluza soției și începe să o sărute, motiv pentru care ședința plenului a fost întreruptă imediat.

Reacția sa nu a întârziat să apară. Juan Emilio Ameri a afirmat că nu credea că are camera pornită, iar gestul său a fost de a-și răsfăța soția. Imediat după acest episod, înregistrarea a devenit virală pe internet, iar deputatului i s-a cerut demisia.

Soția sa își făcuse o mărire de sâni

„Conexiunea la internet în acel moment era foarte proastă. Soția mea tocmai ieșise din baie și am întrebat-o cum sunt protezele, pentru că a fost operată în urmă cu 10 zile, pentru implant mamar. Mi-a spus că arată bine cicatricile și am întrebat-o dacă pot să o sărut”, a mai spus deputatul argentinian, potrivit infobae.com.

„Uite, arată bine, nu sunt sânii lăsați și uită-te și la cicatrici”, i-a spus soția în acel moment.

Însă, atunci, deputatul nu și-a dat seama că s-a reconectat automat la internet și că întreaga scenă a putut fi văzută de toată lumea.

„Îmi este foarte rușine, îmi pare foarte rău. Acest incident de afectează în mod personal, dar și întreg mediul. Mi-e rușine față de toată lumea, de familia mea… Scuzați-mă! Vreau să-mi cer scuze colegilor mei deputați și societății, acest lucru nu a fost intenționat, am fost deconectat și conexiunea s-a întors și nu mi-am dat seama, atât, nu am mult mai multe de spus”, a mai spus Juan Emilio Ameri.

Ameri și-a prezentat demisia din funcția sa de deputat național în primele ore ale zilei de vineri după ce președintele Camerei Deputaților, Sergio Massa, și șeful blocului oficial, Máximo Kirchner, au insistat pentru ca legiuitorul din Salta să își asume responsabilitatea scandalului.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: