Evenimentul Zilei > Justitie > IPOTEZĂ BOMBĂ lansată de un fost AGENT FBI: ”MĂDĂLINA MANOLE A FOST UCISĂ!”. Reacția familiei
IPOTEZĂ BOMBĂ lansată de un fost AGENT FBI: ”MĂDĂLINA MANOLE A FOST UCISĂ!”. Reacția familiei

IPOTEZĂ BOMBĂ lansată de un fost AGENT FBI: ”MĂDĂLINA MANOLE A FOST UCISĂ!”. Reacția familiei

Pete Klismet, un fost agent FBI, a spus în cadrul unui interviu cu jurnalista de radio Beth Karas din SUA, că Mădălina Manole ar fi fost ucisă.

Madalina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atât de populară era în România! Era căsatorită, avea un copil şi a fost găsită într-o dimineaţă după ce s-a sinucis în mod ostentativ, prin ingerarea unei cantităţi mari de otravă extrem de toxică. Cantitatea pe care a băut-o ar fi probabil suficient de mare încât să ucidă 3 sau 4 elefanţi. Sunt 4 moduri în care poţi muri: una este din cauze naturale, a doua accidental, a treia – sinucidere şi a patra – crimă. Eu le-am exclus pe primele trei şi am fost de părere că asta nu este o sinucidere, aşa cum au susţinut ei. sta este o crimă! Am să merg în România peste cateva săptămâni sau o lună pentru a mă întâlni cu Procurorul General al României, pentru că acest caz este unul atât de evident. De asemenea, mă voi întâlni cu jurnalişti, vom participa la show-uri de televiziune”, a afirmat fostul agent FBI, potrivit știripesurse.ro.

De altfel, și tatăl Mădălinei Manole a comentat cele spuse de Pete Klismet.

Nu știu. Nu îi cunoaștem și nu avem nicio legătură cu dânșii. Nu știu cum vom proceda. Nu știu ce au descoperit dânșii în dosar. Eu vreau să-l întreb pe domnul procuror Moldovan: ce au căutat ei în casa fetei mele dacă nu au găsit testamentul, filmul, pistolul? Eu cred că acești investigatori au ceva în plus peste investigatorii noștri. Faptul că nu sunt români și nu sunt din România… sunt neutri. Bănuiesc că au și documente… nu vin ei așa să se facă de râs”, a declarat tatăl Mădălinei Manole.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: