Evenimentul Zilei > Actualitate > IPOTEZĂ-BOMBĂ despre „Meciul Secolului” din România. Unul dintre protagoniști a făcut ACUZAȚII INCREDIBILE
IPOTEZĂ-BOMBĂ despre „Meciul Secolului” din România. Unul dintre protagoniști a făcut ACUZAȚII INCREDIBILE

IPOTEZĂ-BOMBĂ despre „Meciul Secolului” din România. Unul dintre protagoniști a făcut ACUZAȚII INCREDIBILE

Petre Marin, fost jucător al echipei Steaua, crede că „roș-albaștrii” au întâlnit Rapid, în „sferturile” Cupei UEFA, din cauza unui aranjament.

Steaua și Rapid s-au întâlnit, în 2006, în „sferturile” Cupei UEFA, într-o dublă manșă la finalul căreai echipa din Ghencea s-a calificat în ultimul act, după 1-1 în deplasare și 0-0 pe teren propriu. Fost jucător al Stelei, Petre Marin crede că la tragearea la sorți a fost ceva necurat.

„Eu și acum cred că dacă nu eram din România, aveam șansa să jucăm finala. Să fie o finală românească în Cupa UEFA. Dar fiind din România s-a întâmplat ceva la tragerea la sorți și ne-au băgat să disputăm dubla cu Rapid. Cred că vorbim despre o dublă cu care fotbalul românesc nu se va mai întâlni. Chiar dacă unii s-au bucurat că ne-a eliminat Middlesbrough, eu spun că mie mi-a părut rău de Rapid, atunci când au rămas acasă după dubla cu noi", a spus Marin la Telekom Sport.