Ipocrizie la cel mai înalt nivel! Reprezentantul Președintelui SUA pentru schimbări climatice a poluat cât 30 de mașini

Ipocrizie la cel mai înalt nivel! Reprezentantul Președintelui SUA pentru schimbări climatice a poluat cât 30 de mașini

Până în acest an, avionul familiei lui John Kerry a depășit deja de 30 de ori cantitatea de carbon emisă de un vehicul de pasageri într-un an, arată datele prezentate de Fox News. John Kerry este reprezentantul Președintelui SUA pentru schimbări climatice.

O analiză a Fox News a datelor de zbor și un calculator de emisii din industrie au constatat că avionul privat al lui John Kerry a emis aproximativ 138 de tone metrice de carbon în călătoriile din 10 ianuarie până la 6 august. Cifrele vin în timp ce John Kerry, reprezentantul președintelui Biden pentru schimbările climatice, subliniază necesitatea acțiunilor pe fondul celui mai recent raport al Națiunilor Unite privind schimbările globale ale vremii.

„Raportul de astăzi de la @IPCC_CH arată că nu ne putem permite întârzieri suplimentare”, a scris el pe Twitter. „Știința a fost sigură de zeci de ani, dar cel mai recent raport arată foarte clar - criza climatică nu este doar aici, ci devine din ce în ce mai severă.”

Fox News a spus săptămâna trecută că avionul privat familiei lui Kerry a efectuat cel puțin 16 zboruri în 2021. Având date suplimentare, calculele au fost actualizate pentru a include două zboruri pe 6 august și unul pe 10 ianuarie.

Ne puteți urmări și pe Google News

În total, avionul privat al lui John Kerry a efectuat cel puțin 20 de călătorii anul acesta (inclusiv scurtul zbor de 10 minute) cu 1597 minute combinate, sau mai mult de 26 de ore. Multe dintre aceste zboruri au avut loc în Massachusetts, inclusiv Martha’s Vineyard și Aeroportul Internațional Boston. Cel puțin două zboruri au avut loc între Massachusetts și New Jersey.

Calcul clar: 138 de tone de carbon

Bazat pe calculatorul de emisii al Paramount Business Jets, emisiile de carbon ale jetului familiei Kerry ar fi atins aproximativ 303.309 lbs. sau 138 de tone metrice.

Pentru comparație, Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) spune că vehiculul mediu de pasageri emite 4,6 tone metrice de dioxid de carbon într-un an dat. Nu este clar cât de mult va mai zbura avionul familiei Kerry în acest an, dar până acum a acumulat de 30 de ori mai mult decât valoarea anuală pentru un vehicul mediu.

„Ipocrizia climatică a lui John Kerry este mare”, a declarat Steve Milloy, fost membru al echipei de tranziție a președintelui Trump și fondator al JunkScience.com

Într-o declarație adresată Fox News, el a adăugat că „dacă clima este o criză atât de imediată și existențială, cum îndrăznește [Kerry] să dețină o casă pe insula Martha’s Vineyard? Singura întrebare despre toate acestea este aroma ipocriziei lui Kerry - elitistă, cinică sau ambele? “

„Elitistul Kerry și-a justificat amprenta masivă de carbon spunând că este un tip important și că trebuie să joace peste tot pentru a salva planeta. Pe de altă parte, cinicul Kerry a recunoscut că, chiar dacă lumea ar reduce emisiile la zero, asta nu ar rezolva „problema climei” ... Sigur, Kerry este un copil bun pentru ipocrizia climatică, dar nu este singurul. Al Gore, Arnold Schwarzenegger, Leonardo DiCaprio, Barack Obama sunt alți alarmați climatici care produc amprenta de carbon mega-carbon, care îmi vin în minte. După ce nu au învățat nimic de la Marie Antoinette, acești ipocriți climatici își sabotează propriile eforturi. ”

Un premiu de mediu luat cu avionul privat

La începutul acestui an, au apărut imagini în care Kerry a apărat zborul cu jet privat pentru a primi un premiu de mediu în Islanda în 2019. El a numit zborul privat „singura alegere pentru cineva ca mine care călătorește în lume pentru a câștiga această bătălie”.

De la publicarea acestor rapoarte, John Kerry a rămas relativ liniștit în privința criticilor conform cărora obiceiurile de călătorie ale familiei sale demonstrează că sunt ipocriți.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat pentru Kerry a declarat pentru Fox News: „Secretarul John Kerry călătorește comercial mult având obligații în rolul său de trimis special al președinției pentru climă”. Purtătorul de cuvânt a lămurit ulterior către Fox News că John Kerry nu a participat la niciunul dintre zborurile menționate în acest an.

Nu au răspuns la întrebarea dacă el și soția sa au continuat să beneficieze financiar de Flying Squirrel LLC. Acesta este numele pe care îl avea anterior compania de avioane charter private a Teresa Heinz-Kerry și proprietarul înregistrat listat pe site-ul web al Administrației Aviației Federale.