Evenimentul Zilei > Social > Șefii IPJ și ISU Brașov, AUDIAȚI în Parlament. INCENDIEREA în STIL MAFIOT care a ÎNFURIAT România
Șefii IPJ și ISU Brașov, AUDIAȚI în Parlament. INCENDIEREA în STIL MAFIOT care a ÎNFURIAT România

Șefii IPJ și ISU Brașov, AUDIAȚI în Parlament. INCENDIEREA în STIL MAFIOT care a ÎNFURIAT România

Cazul jurnalistei Onelia Pescaru, a cărei mașină a fost incendiată în stil mafiot în toiul nopții, a ajuns în fața Comisiei pentru cercetarea abuzurilor și combaterea corupției din Senatul României.

Din cauza lipsei de reacție a autorităților locale, mai mulți oameni din conducerea Poliției și ISU Brașov au ajuns să dea explicații în cadrul Comisiei pentru cercetarea abuzurilor și combaterea corupției din Senatul României.

Jurnalista a reacționat pe pagina personală de Facebook și a oferit amănunte șocante despre modul în care viața unei persoane poate fi distrusă cu aportul autorităților.

“Dosarul “ Șobolanul” a ajuns de la Săcele în Parlament… Șeful IPJ Brașov, chestorul Valentin Flucuș și șeful ISU Brașov, locotenent-colonelul Lucian Marciu, umăr la umăr, audiați în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții a Senatului Romàniei, în legătură cu incendierea mafiotă, ïn miez de noapte, a unei mașini, într-unul din cele mai liniștite și frumoase cartiere ale Brașovului. 

O casă în care dormea un copil care avea a doua zi ore și care s-a trezit îngrozit, ïn crucea nopții, să filmeze crima…. Tot cartierul s-a trezit, înspăimântat. Noi toți văzusem asta doar în filme! Pompierii au zis din prima: mână criminală, profesioniști, incendiere … Eu am zis: “știu cine sunt, criminalii au mai făcut asta, sunt interlopi, sunt X și Y. Sunt recidiviști și au alături pușcăriași și criminali. Sunt în politică acum – încă în linia a doua!- și vor să urce, prin șantaj și denigrare în media- postul lor se numește, neoficial, Șantaj TV. Aveți de un an plàngerea mea pentru șantaj”…. Cu probe, cu poze, cu documente. Vor să se răzbune pentru că nu am vrut să-mi trădez postul la care lucrez de 20 de ani și meseria. Pentru că nu am vrut să trădez și pentru că am reclădit de la zero Mix TV- după ce interlopii au smuls din trust o televiziune care acum emite în bernă! – mi-au cerut bani, m-au denigrat, m-au amenințat, m-au “vizitat” la domiciliu și m-au incendiat. Deocamdată DOAR atât. Poliția Săcele a zis: ”noi cercetăm incendiul, nu conflictul”. Și au adus un expert … în șoareci. Florian Gheorghe, fie-i numele neuitat! 
Care zice că, cel mai probabil, vreo rozătoare, “cu apetit crescut pentru cabluri din plastic, recunoscut în această perioadă a anului, în care șoarecii migrează către locuințe călduroase, bla, bla” a ros cablul și a incendiat Touaregul…
Ce să vă mai zic? Că era de ziua mea? Sau că au trecut două luni?”, a fost mesajul jurnalistei.