Probleme de securitate la iPhone. Ce ar mai putea pății utilizatorii

Probleme de securitate la iPhone. Ce ar mai putea pății utilizatorii Sursa Foto: Arhiva EVZ

Utilizatorii iPhone au reclamat recent că ID-ul lor Apple a fost resetat la întâmplare. Mulți dintrea aceștia nu au mai putut să își acceseze conturile.

Nemulțumire în rândul utilizatorilor de iPhone

Peste noapte, utilizatorii de iPhone au apelat la rețelele de socializare pentru a se plânge că au fost deconectați din conturi.

Clienții afectați au fost nevoiți să își introducă codul de acces pentru a intra din nou în iCloud. Alți utilizatori au fost nevoiți să aștepte o oră pentru a intra din nou în cont.

Un utilizator a postat un comentariu în care scria:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cei de la asistență nu au vrut să explice ce s-a întâmplat. Mi-au spus doar că uneori sunt adăugate îmbunătățiri de securitate în cont, ceea ce mi s-a părut foarte ciudat”, a spus acesta, potrivit The Sun.

iphone 15

Parole șterse din aplicație

Pe lângă deconectare, mulți utilizatori și-au pierdut și parolele specifice aplicației:

„Reprezentantul meu Apple mi-a spus că nu au existat probleme atunci când i-am contactat, deși o mulțime de oameni au probleme."

Milioane de modele noi de iPhone vin cu un buton bonus care are câteva avantaje. Funcția Apple se numește Action Button (Butonul de acțiune) și este suficient de personalizabil pentru a face cam tot ce aveți nevoie în utilizarea zilnică.

iPhone

Apple a inclus butonul Action Button pe noile iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max din 2023

Utilizatorii au păreri împărțite cu privire la care este cea mai bună utilizare a acestuia. Apple a explicat:

„iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max au un buton Action în locul comutatorului Ring/Silent. Poți alege ce funcție vrei ca butonul Action să îndeplinească atunci când îl apeși. Deoarece butonul este atât de accesibil, este util pentru acțiunile pe care le efectuezi des”, au spus reprezentanții.

Utilizatorii i-au găsit rapid întrebuințare:

„Îl folosesc pentru Shazam și de atunci nu l-am schimbat. Nu cred că îi pot da o utilizare mai bună decât aceea”, a spus utilizatorul.

Alte persoane îl folosesc pentru a deschide mai ușor camera foto sau pentru a deschide secțiunea de Note.