Ionuț Negoiță, mesaj dur pentru Gigi Becali. „Hoțului de hoți i-e frică!”

Ionuț Negoiță, mesaj dur pentru Gigi Becali. „Hoțului de hoți i-e frică!” Sursa: Arhiva EVZ

Ionuț Negoiță, fostul șef de la Dinamo, și-a spus părerea despre jocurile din culise din Superligă, dar și despre Gigi Becali. El a declarat că zicala „hoțului de hoți îi e frică” i se potrivește patronului FCSB.

Ionuț Negoiță, fostul șef de la Dinamo, și-a spus părerea despre jocurile din culise din Superligă. El a declarat că hoțului de hoți i-e frică și că nu se mai regăsește în genul acesta de oameni, făcând referire la Gigi Becali.

Ionuț Negoiță, despre Gigi Becali

„Hoțului de hoți i-e frică! Și cred că am spus tot! Știe el de ce îi e teamă, nu le-am inventat eu. Eu nici n-am rămas în fenomenul fotbal pentru că nu mă regăsesc în genul acesta de omenii. Cei care au rămas foarte multă vreme înseamnă că știu ei ce știu...”, a afirmat Negoiță.

Fostul patron de la Dinamo speră ca titlul să nu ajungă în vitrina celor de la FCSB. El consideră că sunt echipe mult mai bune și că merită să câștige.

Ne puteți urmări și pe Google News
GIgi Becali, accident

Gigi Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Eu sper să fie altcineva campioană. Să fie cine merită, dar de preferat să nu fie FCSB! Dacă ei vor merita și vor fi cei mai buni până la capăt... Dar am mai văzut situații, e greu să duci până la capăt un anumit ritm”, a spus acesta la GSP.

Becali consideră că nu există omenie în fotbal

Recent, Gigi Becali a făcut o serie de aluzii la adresa Rapidului și a celor de la Hermannstadt. El a declarat că puțini merită să ajungă în play-off și că nu mai există omenie în fotbal.

Gigi Becali

Gigi Becali. Sursa: Arhiva EVZ

„Nu mă bag la alte... Nu știu eu. Nu mă bag la omenie. Când e vorba de omenie, nu mă bag (...) Nu am spus așa ceva. Mulți au vorbit și au spus că a fost omenie, dar nu cred. Din punctul meu de vedere, nu mai există omenie în fotbal. Alții zic, dar eu nu cred. Eu râd. A fost un meci care a părut omenie (n.r. Rapid - Hermannstadt). Dar eu nu cred. Toți vor în play-off. Dar eu nu am nicio altă treabă”.

Pe cine vrea Becali în play-off

Patronul FCSB a mai spus că Hermannstadt nu are ce să caute cu play-off și că speră să ajungă echipa lui Mititelu Oțelul, U Cluj sau Sepsi.

„Voiam să fie Hermannstadt. Dar acum nu mai vreau.Dar în play-off e posibil să fie omenie. E posibil. Dacă ești pe 6 sau 5 în play-off, la ce mai tragi? O să fie omenie de omenie. Aș vrea ca în play-off să fie Mititelu sau Oțelul. Chiar și U Cluj sau Sepsi”, a adăugat Becali.