Evenimentul Zilei > Monden > Ioniţă de la Clejani: „Margherita nu se droghează. Teo i-a dat medicamente”
Ioniţă de la Clejani: „Margherita nu se droghează. Teo i-a dat medicamente”

Ioniţă de la Clejani: „Margherita nu se droghează. Teo i-a dat medicamente”

Pe măsură ce ancheta asupra accidentului în care a fost implicată cântăreaţa Margherita, fiica celebrilor lăutari Viorica şi Ioniţă de la Clejani, se extinde, apar elemente noi, care aruncă o cu totul altă lumină asupra împrejurărilor şi, mai ales, cauzelor producerii evenimentului rutier de sâmbătă seara.

Ioniţă de la Clejani, tatăl Margheritei, a afirmat răspicat în emisiunea lui Dan Capatos, XNS de la Antena 1, că fiica sa nu se droghează: „Ştiu sigur că nu se droghează. Ba chiar este împotriva drogurilor. Am văzut-o că lua nişte pastile şi, bineînţeles, am întrebat-o ce sunt. Mi-a spus că sunt pastile de slăbit. Nu aveam de ce să nu o cred”.

Pe de altă parte, încep să apară date importante despre individul cu care Margherita se afla în maşină în momentul accidentului. Un anume Teodor Cismaru, zis Teo, domiciliat în Ploieşti. De altfel, acest Teo, nu era deloc agreat de către Viorica, mama Margheritei. Ba chiar îi ceruse fiicei ei să nu mai umble cu el.

Ioniţă de la Clejani a mai precizat în legătură cu relaţia celor doi: „Nu este iubitul fiicei mele, acest Teo. Relaţia lor este una strict profesională. Fiica mea avea de gând să lanseze o linie de creaţie vestimentară. Una pentru tineret. Pe acest Teo l-a cunoscut pentru că i-a fost prezentat drept designer. Şi ea a vrut să colaboreze cu el pentru linia de haine. Atât şi nimic mai mult”.

Ipostazele tandre în care au fost cei doi filmaţi de către paparazzi, par însă să îl contrazică pe Ioniţă. Dar, desigur, faptul că o fată se îndrăgosteşte de un băiat, nu este deloc anormal. La fel cum deloc anormal este ca, în foarte multe cazuri,  părinţii să nu fie de acord cu relaţia. În cazul nostru, Viorica. Sunt sute de mii de cupluri de îndrăgostiţi care, când au anunţat că se căsătoresc, mamele au leşinat de a trebuit să fie trase cu oţet pe mâini, iar taţii au plecat la vânătoare să împuşte copaci, ca să nu-şi împuşte viitorul ginere, sau viitoarea noră.

Alta este problema.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE