Ce are de împărțit Ionel Ganea cu Gică Popescu: Un individ cu caracter zero!

Ce are de împărțit Ionel Ganea cu Gică Popescu: Un individ cu caracter zero! Ionel Ganea l-a criticat pe Gică Popescu înaintea meciului de sâmbătă. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Ionel Ganea s-a plâns recent de gestul lui Gică Popescu de a nu invita la meciul de sâmbătă seara o serie de foști internaționali care au scris istorie pentru România în anii ’90. Fostul atacant este de părere că „Baciul” folosește emoția din jurul Generației de Aur pentru interese economice personale.

Ionel Ganea îl critică pe Gică Popescu

Organizat sâmbătă seara pe Arena Națională, ultimul meci al Generației de Aur a atras rapid atenția fanilor. Cu toate acestea, în culise sunt lansate o serie de noi acuzații.

În centrul atenției se află Ionel Ganea, care îl acuză pe Gică Popescu de interese personale înaintea meciului de sâmbătă.

Fostul căpitan al Barcelonei este cel care coordonează întregul eveniment. El a reușit, mulțumită relațiilor din fotbalul mare, să aducă la București foști mari fotbaliști care vor înfrunta România la una dintre cele mai spectaculoase gale organizate în țară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gica Popescu, președintele Farul

Ganea a răbufnit înainte de meciul de sâmbătă

Ionel Ganea este de părere că ar fi trebuit invitați mai mulți foști jucători ai naționalei:

„Dacă faci un asemenea eveniment, ar trebui să judeci că o generație are vreo 20 de ani. Și meritau să fie chemați și alți fotbaliști care în acea perioadă au scris istorie pentru echipa națională. Eu, unul, nu cred că doar m-am plimbat pe la lot. La fel, de ce nu vor fi acolo Mutu, Chivu, Lobonț? Să nu-mi spună mie că e un meci dedicat doar celor de la Cupa Mondială din 1994! Că Adi Ilie, Sabău sau Lăcătuș n-au fost America, da?”, a răbufnit Ganea într-o intervenție exclusivă pentru sportpesurse.ro.

Ganea este de părere că ar fi putut măcar să primească o invitație la meci:

„Meritam să fim măcar invitați, nu neapărat să stăm pe bancă sau să jucăm. Îi era greu lui Popescu să distribuie 20-30 de invitații pentru foști colegi exact din acea perioadă? Dar, pentru a spune lucrurilor pe nume, Popescu e un individ cu caracter zero! Dintre foștii mei colegi, are cel mai josnic caracter. Asta ca să fiu ponderat în cuvinte”, a spus Ionel Ganea.

Hagi si Gică Popescu

„Popescu e o mare dezamăgire ca om”

„Ganezu” este de părere că pe Gică Popescu îl interesează doar banii:

„Popescu e o mare dezamăgire ca om. Un fotbalist extraordinar, dar un om lipsit complet de respect. Îl interesează numai banii. Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun. Dacă nu, ești un mare dușman! N-ar strica să aflați, de exemplu, că firma care vinde acum tricourile pentru eveniment e a lui și a fiicei lui. Eu așa știu! E fiert pe cașcaval!

Aș putea să zic mai multe despre Popescu, dar mă abțin, deocamdată. Am văzut, de exemplu, ce mare afacerist e cu Școala lui de fotbal de la Craiova. Un eșec total! Câte zeci, sute de talente s-au pierdut inutil acolo!

Părerea mea e că majoritatea celor care vor fi pe teren vor încasa și ceva bănuți, că nu vin degeaba. Sunt, probabil, niște contracte în spate, cu sume diferite de la om la om”, a mai spus Ionel Ganea.

Lotul Generației de Aur pentru meciul de sâmbătă

PORTARI 

 1. Florin Prunea
 2. Bogdan Stelea
 3. Ștefan Preda

FUNDAȘI 

 1. Gheorghe Popescu
 2. Iulian Filipescu
 3. Miodrag Belodedici
 4. Dan Petrescu
 5. Tibor Selymes
 6. Gheorghe Mihali
 7. Corneliu Papură
 8. Răzvan Prodan

MIJLOCAȘI 

 1. Gheorghe Hagi
 2. Dorinel Munteanu
 3. Constantin Gâlcă
 4. Basarab Panduru
 5. Ioan Ovidiu Sabău
 6. Ovidiu Stângă
 7. Ionuț Lupescu

ATACANȚI 

 1. Ilie Dumitrescu
 2. Florin Răducioiu
 3. Marius Lăcătuș
 4. Ion Vlădoiu
 5. Viorel Moldovan
 6. Adrian Ilie
 7. Marian Ivan