Evenimentul Zilei > Politica > Ionel Dancă: Victorie politică senzațională și la Teleorman pentru PNL
Ionel Dancă: Victorie politică senzațională și la Teleorman pentru PNL

Ionel Dancă: Victorie politică senzațională și la Teleorman pentru PNL

Ionel Dancă anunţă victoria absolută la Teleorman. Iar procentele obţinute faţă de PSD sunt ameţitoare.
Ionel Dancă: Partidul Național Liberal a câștigat majoritatea în Consiliu Județean cu 44% din voturi și a învins PSD la 5 procente diferență. Vot politic pentru PNL în Teleorman de 44%! Cine ar fi crezut că este posibil așa ceva? Cine ar fi crezut cu un an în urmă că PNL poate câștiga în județul condus autoritar de Dragnea, Dăncilă și Carmen Dan?!.

Cetăţenii din Teleorman au votat liber PNL

Cu Liviu Dragnea la pușcărie, cetățenii din județul Teleorman au votat liber și au ales Partidul Național Liberal pentru a da o șansă reală la o dezvoltare liberală județului lor. Dacă în Moldova, Vrancea a confirmat că este epicentrul schimbării liberale, la Teleorman este începutul sfârșitului pentru dominația PSD în Sudul României. Victorie, PNL! Felicitări, PNL Teleorman, Cristi Barbu și Eugen Pirvulescu!, a scris purtătorul de cuvânt al PNL,  Ionel Dancă.
Partidul Național Liberal a reușit să elibereze de sub bocancul baronilor PSD alte 10 Județe și am ajuns, în acest moment, să conducem 17 Consilii Județene, care vor avea parte de o nouă administrație, o administrație liberală, performantă”, a afirmat Dancă, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL.

Iaşul s-a spălat de ruşine

Mai mult, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat că județul Iași “a scăpat de rușinea de a fi condus de niște analfabeți ai PSD, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani”. De asemenea, el a adăugat că la Giurgiu epoca lui Bădălău s-a terminat.
“Sectorul 1 e condus în acest moment de Clotilde Armand, candidatul susținut de PNL și partenerii din USR-PLUS.

Din păcate, la Sectorul 5, manevre pe care le credeam de mult apuse, din trecutul interlop al administrațiilor PSD, au făcut ca victoria să nu fie a candidatului PNL, Cristian Băcanu, și până în ultima clipă vot cu vot au fost deturnate opțiunile de vot ale cetățenilor din Sectorul 2, astfel încât, în acest moment, avem un alt câștigător. Bătălii cruciale s-au dus peste tot în țară. Marian Oprișan e istorie la Vrancea.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: