Evenimentul Zilei > Monden > Ion Dichiseanu, de 3 luni în spital. Familia se roagă pentru sănătatea sa
Ion Dichiseanu, de 3 luni în spital. Familia se roagă pentru sănătatea sa

Ion Dichiseanu, de 3 luni în spital. Familia se roagă pentru sănătatea sa

Ion Dichiseanu trece printr-o perioadă de cumpănă. Este în spital de 3 luni și rezistă doar cu gândul că se va întoarce curând la familia lui și la nepoțica pe care o adoră.

”Ne rugăm neîncetat ca Dumnezeu să îl aducă sănătos acasă pe luptătorul meu super puternic!” Românii se roagă alături de familie ca actorul Ion Dichiseanu să fie sănătos. Este de trei luni în spital. Are zile bune și zile mai grele. ”Ne rugăm neîncetat ca Dumnezeu să îl aducă sănătos acasă pe luptătorul meu super puternic!”, a scris fiica sa Ioana, pe pagina de Internet. Ion Dichiseanu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori, trece prin moment grele. Românii care îl admiră se roagă, alături de familie, să fie sănătos și să se întoarcă la familie.

Actorul a fost internat de urgență pe 1 februarie, după ce în decembrie mai fusese internat trei săptămâni, cu o pneumonie severă. Dichi a plecat acasă pe 4 ianuarie, iar acum este din nou sub supravegherea medicilor. Inițial, un medic renumit, l-a diagnosticat cu cancer, a povestit Ioana Dichiseanu, fiica actorului. Ea spune că a fost un diagnostic care s-a dovedit a fi fals. Când a fost externat în ianuarie, actorul era în stare foarte bună, jovial, iar medicii consideră că recuperarea a fost una miraculoasă.

Prima vizită pe care actorul a făcut-o a fost la nepoţica lui de cinci ani, Anastasia, a precizat familia. ”Eu am spus și voi susține mereu că tata este un luptător. Nu orice fel de luptător, ci unul super puternic care merge cu Dumnezeu în inimă. Pe 4 martie 1977 , tata era invitat în blocul Casata.

Nu a ajuns acolo pentru că un telefon pentru un post-sincron pe nepregătite l-a salvat. Blocul s-a prăbușit. A câștigat multe pariuri cu viața și încă o face. Să dea Dumnezeu să vină curând și sănătos acasă!”, a scris Ioana Dichiseanu, fiica artistului pe Internet.

Citiți integral articolul scris de Marina Dohi în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: