Evenimentul Zilei > Politica > ION CRISTOIU, despre declaraţiile lui Ponta privind OFIŢERII ACOPERIŢI: ” Dacă nu este chemat în faţa COMISIEI, nu se poate AVANSA”
ION CRISTOIU, despre declaraţiile lui Ponta privind OFIŢERII ACOPERIŢI: ” Dacă nu este chemat în faţa COMISIEI, nu se poate AVANSA”

ION CRISTOIU, despre declaraţiile lui Ponta privind OFIŢERII ACOPERIŢI: ” Dacă nu este chemat în faţa COMISIEI, nu se poate AVANSA”

Invitat telefonic la o emisiune prezentată de Nelu Barbu la B1 TV, în care era prezent şi deputatul Sebastian Ghiţă, Ion Cristoiu a declarat că fostul premier, Victor Ponta, trebuie chemat în faţa Comisiei Parlamentare a SRI pentru a da explicaţii despre afirmaţiile privind ofiţerii acoperiţi.

„Şi domnul Ponta a lăsat impresia că s-a jucat. Nu avem cum să dovedim că existau ofiţeri acoperiţi. Toată stima pentru Victor Ponta, dar a dat nişte informaţii generale. Trebuia să prezinte nişte probe. Eu, la ora actuală, am o informaţie. Să vină la comisie, dar trebuie să mergem mai departe. Dacă Ponta nu vine la comisie, nu se poate avansa. În această fază, rămânând la declaraţiile lui Ponta, nu am de ce să mă leg”, spune Ion Cristoiu.

Deputatul Sebastian Ghiţă, care face parte din comisia parlamentară de control a Serviciului Român de Informaţii (SRI), îl aracă pe preşedintele comisiei SRI, Georgian Pop, şi îl acuză că are intenţia de a-i proteja pe colegii Vlaeriu Zgonea şi Mihai Tudose, asupra cărora planează suspiciunea că ar fi ofiţeri acoperiţi în cadrul unor servicii de informaţii. CITEŞTE MAI MULT…

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: