Evenimentul Zilei > Social > Ion Cristoiu: „În niciun moment PSD n-a spus că mută ambasada. A spus că se va face o analiză dacă să mutăm sau nu ambasada”
Ion Cristoiu:  „În niciun moment PSD n-a spus că mută ambasada. A spus că se va face o analiză dacă să mutăm sau nu ambasada”

Ion Cristoiu: „În niciun moment PSD n-a spus că mută ambasada. A spus că se va face o analiză dacă să mutăm sau nu ambasada”

Mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv fost o temă care a tot apărut în opinia publică în ultimul an și a stârnit multe controverse. Anunțat inițial de Liviu Dragnea, planul nu a mai fost pus în aplicare, președintele Klaus Iohannis fiind cel care s-a împotrivit.

 Analistul politic Ion Cristoiu susţine că mutarea ambasadei a fost o manipulare a adversarilor PSD. 

Ion Cristoiu a afirmat la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu" că Liviu Dragnea s-a grăbit și a zis că mută ambasada, dar practic a fost doar o analiză.

„Dacă te uiți la discursul de astăzi al domnului Klaus Iohannis veți vedea că au o tema falsă, inclusiv a lui Ponta, anume că PSD e anti-european, nu e adevărat. În cazul ambasadei, o gafă a fost speculată de partea cealaltă, adică Klaus Iohannis a venit și a zis, vreți să mutați ambasada,dar repet, nimeni nu vrea să mute ambasada, nu avea cum să o mute. A zis că vom face o analiză”,  a declarat Ion Cristoiu.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: