Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis se află în stațiunea Neptun. Ce sărbătorește președintele României?
Iohannis se află în stațiunea Neptun. Ce sărbătorește președintele României?

Iohannis se află în stațiunea Neptun. Ce sărbătorește președintele României?

Preşedintele Klaus Iohannis îşi petrece sfârşitul de săptămână la Neptun, unde îşi va sărbători ziua de naştere alături de câţiva apropiaţi.

Preşedintele Klaus Iohannis îşi petrece sfârşitul de săptămână la Neptun, unde îşi va sărbători ziua de naştere alături de câţiva apropiaţi. Şeful statului a împlinit 60 de ani, în 13 iunie, scrie G4media.

Potrivit unor surse, şeful statului îşi petrece weekendul de Rusalii în staţiunea Neptun, fiind însoţit de soţia sa, Carmen.

Familia Iohannis va rămâne pe litoral până la începutul săptămânii viitoare, iar şeful statului îşi va sărbători ziua de naştere împreună cu câţiva apropiaţi.

Președintele a împlinit, joi, în 13 iunie, 60 de ani.

Trebuie amintit că, în 2015, de ziua sa de naştere, preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, alături de soţia sa, Carmen Iohannis, în staţiunea Neptun, la vila de protocol, unde a ajuns din seara precedentă. Adică, într-o vineri, având în vedere că evenimentul pica sâmbăta. Vineri seară, Klaus Iohannis le-a prezentat invitaților domeniul pe care se află vila de protocol, după care s-a oprit pe terenul de tenis, pentru un meci. Pe litoral se aflau și mai mulți lideri ai PNL, care ar fi vrut să îi transmită şefului statului „La mulţi ani!”. Alina Gorghiu, Vasile Blaga şi Cătălin Predoiu participau în cursul dimineţii de 13 iunie 2015 la lansarea cărţii lui Puiu Haşotti, la Constanţa. De altfel, copreşedintele PNL de atunci Alina Gorghiu i-a transmis şefului statului „La mulţi ani”. Întrebată dacă va participa la sărbătorirea zilei de naştere, Gorghiu a răspuns: „Eu nu, dar îi urez La mulţi ani. Astăzi este ziua domnului preşedinte, îi urez şi eu, alături de Vasile Blaga, toate cele bune”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: