Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis, în dialog cu reprezentanții mediului de afaceri
Iohannis, în dialog cu reprezentanții mediului de afaceri

Iohannis, în dialog cu reprezentanții mediului de afaceri

Președintele Klaus Iohannis participă marți la dezbaterea cu reprezentanți ai mediului de afaceri, care are loc la sediul Camerei de Comerț.

Evenimentul „Președintele României în dialog cu mediul de afaceri”, inițiat de Administrația Prezidențială și organizat cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a României, reprezintă un cadru de consultare și dezbatere a direcțiilor de dezvoltare economică a României.

Șeful statului va avea un dialog cu reprezentanți ai mediului de afaceri, întreprinzători români și investitori straini, reprezentanți ai companiilor mari și ai întreprinderilor mici și mijlocii, în vederea dezbaterii priorităților și provocărilor cu care se confruntă mediul de afaceri romanesc, se mai arată în comunicat.

„Având în vedere obiectivele Proiectului de țară, inițiat de Președintele României, de a fundamenta și dezbate direcțiile de dezvoltare a țării noastre, discuțiile din cadrul evenimentului se vor axa pe elementele de viziune economică din partea mediului de afaceri, pe necesitatea susținerii antreprenoriatului românesc și a competitivității economice a României, care să consolideze prosperitatea românilor pe termen lung”, a precizat Administrația Prezidențială.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: