Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis, prins cu o greșeală gramaticală epocală! A detronat-o pe Viorica Dăncilă. Replica incendiară a unui prezentator TV
Iohannis, prins cu o greșeală gramaticală epocală! A detronat-o pe Viorica Dăncilă. Replica incendiară a unui prezentator TV

Iohannis, prins cu o greșeală gramaticală epocală! A detronat-o pe Viorica Dăncilă. Replica incendiară a unui prezentator TV

Prezentatorul emisiunii „În gura Presei”, Mircea Badea, a sesizat o greșeală în discurusul președintelui Klaus Iohannis, pe care a ironizat-o, vineri, într-o postare pe Facebook.

Badea a semnalat faptul că Iohannis a folosit cuvântul „optesprezece”, care este greși în limba română, corectă fiind forma „optsprezece”.

Într-o postare pe Facebook, Mircea Badea îl ironizează pe „profesorul Werner”, folosindu-se și de două hashtaguri cu subînțeles: #veoricaenaspa și #wernerecult.

„Are idee cineva de ce spune profesorul Werner "optesprezece?! Asa vria Dragnia?! #veoricaenaspa #wernerecult” scrie Mircea Badea, pe Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.