Evenimentul ZileiPoliticaMesajul lui Iohannis despre LEGEA AMNISTIEI ŞI GRAŢIERII a fost urmat de REPLICA TRANSMISĂ DE DRAGNEA, din SUA. Liderul PSD a avut o REACŢIE INTERESANTĂ, ce lasă loc pentru MULTE INTERPRETĂRI

Mesajul lui Iohannis despre LEGEA AMNISTIEI ŞI GRAŢIERII a fost urmat de REPLICA TRANSMISĂ DE DRAGNEA, din SUA. Liderul PSD a avut o REACŢIE INTERESANTĂ, ce lasă loc pentru MULTE INTERPRETĂRI

Mesajul lui Iohannis despre Legea amnistiei şi graţierii a fost urmat de replica transmisă de Dragnea, din SUA.

Președintele Klaus Iohannis a participat la ședința de Guvern, pentru prima oară de când a ajuns preşedinte, şi a ajuns la un consens cu premierul Sorin Grindeanu ca o lege a graţierii sau o modificare a codurilor penale să nu intre „peste noapte” în discuţia Palatului Victoria. Ajuns în SUA, pentru ceremonia de învestire a noului preşedinte al SUA, Donald Trump, liderul PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a preferat să nu comenteze acest subiect pentru moment.

“Astăzi am avut o discuție informală foarte bună cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump.
Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite și despre faptul că securitatea națională și stabilitatea reprezintă doi factori esențiali pentru dezvoltarea și prosperitatea unei națiuni. L-am asigurat că actualul guvern de la București va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare, iar dânsul mi-a confirmat interesul special al SUA față de România și dorința noii administrații americane de a dezvolta parteneriatul cu țara noastră”, a spus Dragnea pe contul lui de Facebook.

 


Accesează: