Evenimentul Zilei > Actualitate > Culisele divorțului dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Certurile au distrus-o pe fiica lor: „Nu mai pot!”
Culisele divorțului dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Certurile au distrus-o pe fiica lor: „Nu mai pot!”

Culisele divorțului dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Certurile au distrus-o pe fiica lor: „Nu mai pot!”

După o lungă perioadă de certuri, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat. Cea mai afectată a fost fiica fostului cuplu, Ruxi.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol și-au încheiat căsnicia într-un mod civilizat, la notar. Ieri seară, actrița a luat parte la un eveniment monden și părea că este foarte liniștită și împăcată cu noua ei viață. Pe tot parcursul acestei perioade în care a existat tensiuni între ea și fostul soț, Ioana Ginghină a dat dovadă că este o femeie puternică. La fel ca până acum, ea își vede de familia ei, de afaceri, dar cel mai important de fetița ei, care a suferit mult în ultima perioadă.

„Ruxi a ajuns să îmi zică demult: mama, divorţaţi că nu mai pot!”, a spus Ioana Ginghină despre divorţ, conform B1.

De asemenea, Ioana a povestit că întâlnirea lor de la notar a fost cât se poate de normală. Au pus la punct toate lucrurile pe care le aveau de rezolvat și, în mod surprinzător, au reușit să stea de vorbă fără să se certe.

„Nu ne mai văzusem de două luni. Astăzi l-am mai întrebat ce mai face, ce filmează, l-am întrebat de doctor şi chiar a fost… eu zic că în timp lucrurile o să se rezolve şi o să scăpăm de tensiunea dintre noi.  Eu niciodată nu spun niciodată (n.r. împăcare). Familia, prietenii îmi sunt aproape. Nu mă vede pe mine nimeni plângând. Eu sunt bine, am un business, o carieră, sunt bine, sănătoasă. Motivele de a fi fericită sunt multe, nu am motive să stau să plâng.”, a mai spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit în urmă cu un an, dar au reușit să țină ruptura departe de ochii și urechile curioșilor. Cei doi formau cel mai sudat cuplu din showbiz și erau invidiați pentru modul frumos în care își creșteau fiica, acum în vârstă de 11 ani. Din păcate, după 12 ani, iubirea lor a intrat într-un mare impas.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: