Evenimentul Zilei > Justitie > Ioan Nicolae audiat la DIICOT în dosarul gazelor ieftine. Și fosta sa soție a fost chemată de procurori
Ioan Nicolae audiat la DIICOT în dosarul gazelor ieftine. Și fosta sa soție a fost chemată de procurori

Ioan Nicolae audiat la DIICOT în dosarul gazelor ieftine. Și fosta sa soție a fost chemată de procurori

Omul de afaceri a declarat că nu are nicio vină în acest caz și că în România prețul gazelor sunt mai mari față de cele din alte state. Anchetatorii îl suspectează că a fost beneficiarul unor contracte prin care combinatele sale aveau gaze la prețuri mai mici decât cele de pe piață

Potrivit procurorilor DIICOT, activitatea grupului infracţional iniţiat, constituit şi coordonat de Ioan Niculae viza fapte de natură să submineze economia naţională prin folosirea SNGN Romgaz SA (unitate prevăzută de art. 145 C.pen.) în direcţia dorită de interesele grupului infracţional. Prin acţiunile grupului infracţional a fost împiedicată desfăşurarea normală a activităţii SNGN Romgaz SA, creându-se astfel dificultăţi semnificative în buna desfăşurare a activităţii acestei societăţi.

Ioan Nicolae a ajuns la ora 10.45 la DIICOT și a ținut să atace ancheta în care este cercetat pentru că a prejudiciat statul cu 126 de milioane de dolari.

Curios sau nu, și fosta sa soție a fost chemată astăzi la Parchet. În jurul orei 10.00 fosta nevastă a afaceristului care deține clubul de fotbal Astra Giugiu a dat declarații.

Mai mult, și actuala iubită a lui Nicolae va sosi astăzi la DIICOT. Prezențele iubirilor omului de afacere se explică prin faptul că procurorii bănuiesc că patronul de la Inter Agro a scos de sub sechestru anumite bunuri pe care le-a trecut pe numele cunoscuților.

Astfel, rețeaua lui Nicolae ameninţe bunul mers al economiei naţionale în domeniul gazelor naturale, dar şi în ansamblu prin repercusiunile negative asupra întregii economii naţionale, susţin procurorii.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: