Evenimentul Zilei > Actualitate > Invenție REVOLUȚIONARĂ! Telefonul VIITORULUI este pe cale să devină realitate. Uite ce poți să faci cu ecranul acestuia – VIDEO
Invenție REVOLUȚIONARĂ! Telefonul VIITORULUI este pe cale să devină realitate. Uite ce poți să faci cu ecranul acestuia – VIDEO

Invenție REVOLUȚIONARĂ! Telefonul VIITORULUI este pe cale să devină realitate. Uite ce poți să faci cu ecranul acestuia – VIDEO

Producătorul sud-coreean de electronice a prezentat în cadrul unui eveniment intern primul telefon cu ecran pliabil, o invenție mult așteptată în domeniul tehnologiei din întreaga lume.

Un videoclip scurt, realizat la o conferință susținută de Samsung arată un telefon al cărui ecran se poate plia în două sau mai multe bucăți.

Dispozitivul care este un prototip dispunde de un display flexibil care se pliează ajungând la dimensiunea de 7,3 inch. Displayul poate fi pliant de sute sau chiar mii de ori, după cum precizează Samsung.

Producătorul a anunțat că va produce în serie display-ul în cel mai scurt timp, însă nu a specificat când va apărea primul telefon cu astfel de display și nici cât va costa acesta.

Samsung a îndemnat cu acest prilej programatoriii care lucrează la sistemul de operare Android să să înceapă testarea de aplicații pentru un astfel de dispozitiv.

Deși nu a dat prea multe informații despre această inovație, Samsung susține că telefonul pliabil va permite utilizatorilor să efectueze activități mai compleze, care de obicei nu pot fi efectuate decât pe tablete sau laptopuri.