Evenimentul ZileiMondenBlitz newsInvazie de miniștri în mall. Oamenii nu i-au recunoscut! Selfie în trei, la cumpărături de sărbători

Invazie de miniștri în mall. Oamenii nu i-au recunoscut! Selfie în trei, la cumpărături de sărbători

Invazie de miniștri în mall. Oamenii nu i-au recunoscut! Selfie în trei, la cumpărături de sărbători
Trei foști colegi de guvern au ieșit împreună, la prag de seară, mascați, nu ca să dea lovitura, ci la cumpărături pentru sărbători, în mall. Surpriza a fost că nimeni nu i-a recunoscut, nici măcar prietenii.

Fostul premier Florin Cîțu, ministrul mediului Tanczos Barna și cel al Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu, s-au intersectat, chiar la mall, Cei trei se aflau la cumpărături, pe ultima sută de metri, cu puțin timp înainte de închiderea magazinelor. Aceasta dacă este să-i dăm crezare lui Tanczos Barna care a imortalizat momentul într-un selfie. Acesta a postat imaginea pe internet, însoțind-o cu un scurt mesaj explicativ, atât în limba română, cât și în maghiară.

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a postat, joi seară, pe Facebook, o fotografie în care apare împreună cu fostul premier Florin Cîţu şi cu ministrul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu. În mesaj, afirmă că s-au întâlnit întâmplător la cumpărături, fiind mascați conform reglementărilor în vigoare. Fapt ce îi face de nerecunoscut pentru toată lumea, inclusiv pentru prieteni.

Obiceiul oamenilor ocupați

Ministrul Mediului a mai scris că obiceiul de a merge la cumpărături spre finalul programului de funcționare al magazinelor este caracteristic oamenilor ocupați. Cum sunt cei care își sacrifică timpul în interesul public, al cetățenilor.

„Întâlniri surpriză la cumpărături făcute pe ultima sută de metri. Cei mai ocupaţi oameni ajung cu puţin timp înainte de închiderea magazinelor. Mascaţi conform regulilor, nerecunoscuţi de trecători, chiar şi de prieteni”, a scris Tanczos Barna, joi seară, pe Facebook.

sursa foto. EVZ

Prietenia dintre Dan Vîlceanu și Florin Cîțu datează de multă vreme

Trebuie spus că relația de prietenie dintre Florin Cîțu și Dan Vîlceanu este de notorietate, aceștia fiind surprinși de mai multe ori împreună.

De altfel, așa se spune că a și ajuns Dan Vîlceanu în guvernul condus de Florin Cîțu, ca ministru al Finanțelor, un domeniu care nu-i era tocmai familiar. Datorită relației de prietenie. Ulterior, după ce Florin Cîțu a pierdut funcția de premier, prietenul Dan Vîlceanu a fost susținut de PNL pentru poziția de ministru al Fondurilor Europene.

La finalul verii trecute, cei doi au fost fotografiați, tot împreună, într-o escapadă la malul Mării Negre, în Vama Veche. De asemenea, au mai fost surprinși, în diferite locații, în București, la masă sau la o cafea.


Accesează: