Potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani, Ciprian Manolache, la nivelul instituţiei de învăţământ a fost constituită deja o comisie de disciplină, care va investiga acuzaţiile pe care mama unui copil din clasa pregătitoare le aduce învăţătoarei, scrie Agerpres.

"Deja a fost constituită Comisia de disciplină care a şi început investigaţiile la nivelul şcolii. În cel mai scurt timp după finalizarea investigaţiilor, rezultatele ne vor fi comunicate şi nouă, pentru a se vedea dacă se impun sau nu sancţiuni faţă de cadrul didactic", a afirmat Manolache.

 

 

Mama elevului a postat pe Facebook un filmuleţ cu copilul care prezintă vânătăi pe spate, susţinând că acestea au fost produse de învăţătoare.

Poliţia s-a sesizat, la rândul său, în acest caz, declanşând o anchetă. "Se fac verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt, în vederea dispunerii măsurilor legale", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Maria Carp.