Se întoarce iarna în București. Temperaturile, mai mici decât în primele luni ale anului

Se întoarce iarna în București. Temperaturile, mai mici decât în primele luni ale anului

După zilele calduroase din februarie, în martie iarna revine în București. Meteorologii de la Accuweather prognozează temperaturi negative, mult mai scăzute decât cele din primele două luni ale anului.

După zilele călduroase de care ne-am bucurat la începutul acestui an, în martie iarna revine în București. Meteorologii de la Accuweather prognozează temperaturi negative, mult mai scăzute decât cele din ianuarie și februarie.

Cer noros în ultima zi a săptămânii

Duminică, în București, se așteaptă cer noros în timpul zilei, cu posibilitate de precipitații slabe în intervale scurte, urmată de schimbări variabile și creșterea probabilității de ceață sau nebulozitate joasă stratiformă. Vântul va fi în general slab. Temperatura maximă va atinge aproximativ 9 grade Celsius, în timp ce cea minimă se va situa între 2 și 4 grade Celsius.

Vreme ploioasă

Prognoza meteo. Sursă foto: Unsplash

Cum va fi vremea în București săptămâna viitoare

Luni, în București, se așteaptă o încălzire a vremii, devenind mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Temperatura maximă va ajunge la 13...14 grade Celsius, iar cea minimă va oscila între 4 și 5 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar în timpul nopții există o probabilitate ridicată de ploaie. Vântul va fi slab și moderat. Dimineața pot apărea condiții de ceață.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marți, temperaturile vor scădea față de ziua precedentă, dar vor rămâne peste medie pentru această perioadă. Cerul va fi noros, cu ploi temporare, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ușoare. Temperatura maximă va atinge între 10 și 11 grade Celsius, iar cea minimă va varia între 4 și 6 grade Celsius.

Se întoarce iarna în București

Miercuri, temperaturile diurne vor fi apropiate de mediile normale pentru această perioadă. Se așteaptă o temperatură maximă în jurul a 10 grade Celsius, iar cea minimă va fi cuprinsă între 3 și 5 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar local se pot înregistra ploi slabe temporare. Vântul va avea intensitate slabă până la moderată.

Cu toate acestea, iarna revine în București. Conform prognozei meteorologice realizate de specialiștii de la Accuweather, vremea se va înrăutăți în București în zilele de 14 și 15 martie.