Evenimentul Zilei > Monden > „Interzis pe viață” la Electric Castle, DJ-ul „manelist” va reveni în celebrul festival
„Interzis pe viață” la Electric Castle, DJ-ul „manelist” va reveni în celebrul festival

„Interzis pe viață” la Electric Castle, DJ-ul „manelist” va reveni în celebrul festival

Anul trecut, organizatorii festivalului Electric Castle au luat foc, după ce DJ-ul Tommy Cash a pus o manea în timpul spectacolului său de la scena Hangar. Imediat, artistul a fost declarat persona non grata de către aceștia, dar s-au răzgândit în privința estonianului.

Vara trecută, în timpul festivalurilor Nervesea și Electric Castle, DJ-ii Salvatore Ganacci și Tommy Cash au uimit publicul, după ce în timpul concertelor lor au pus manele. În privința lui Tommy Cash, organizatorii EC au reacționat dur, afirmând în urma acestui episod că artistul a fost „interzis pe viață” la celebrul eveniment de lângă Cluj-Napoca. Evident, publicul s-a împărțit în două: unii au apreciat gestul artistului, alții l-au pus la zid.

În ciuda deciziei de anul trecut, organizatorii EC au decis să facă pace cu Tommy Cash, și-au cerut scuze față de el, iar DJ-ul va urca din nou pe scena festivalului de la Bonțida, în acest an. A fost prima manea care s-a auzit în cele șapte ediții consumate până acum ale festivalului.

Iată de ce aceștia au decis să-l recheme pe Tommy Cash la EC: „Pentru că e original, ironic și nu se ia prea în serios. Seamănă cu festivalul într-o oarecare măsură și era păcat să nu se întoarcă. I-am zis că vrem să îl readucem, iar el a acceptat instant. Suntem prieteni vechi. Și buni. Cred că așa intrăm în categoria „la cataramă”. În plus, fanii lui pot sta liniștiți acum, îl vor vedea din nou la vară la Bonțida.

Ca într-o relație, ne-am certat, ne-am împăcat, iar ăsta e make-up concertul de după. E un nou început. El a fost surprins când i-am propus să revină, dar ne-am înțeles repede. Noi niciodată nu am intervenit și nu vom interveni în actul artistic. Dar de data asta publicul va fi mai pregătit și cei vor merge la concert vor știi la ce se pot aștepta”, a declarat Andi Vanca, Head of Communications la Electric Castle, potrivit Hotnews. (foto: facebook.com/cashmoneytommy)