Evenimentul Zilei > Actualitate > INTERZIS în Dubai. Bărbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, bănuit că se ocupă cu MAGIE NEAGRĂ
INTERZIS în Dubai. Bărbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, bănuit că se ocupă cu MAGIE NEAGRĂ

INTERZIS în Dubai. Bărbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, bănuit că se ocupă cu MAGIE NEAGRĂ

Bărbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, germanul Rolf Buchholz, a aterizat pe aeroportul din Dubai, dar nu i s-a permis intrarea în acest emirat în care avea programat un spectacol, transmite AFP.

Bărbatul de 53 de ani, care are 453 de piercing-uri pe tot corpul și două coarne în frunte, a fost respins fără nicio explicație de autoritățile aeroportului marelui oraș din Emiratele Arabe Unite, unde ajunsese cu o cursă de la Istanbul.

Rolf Buchholz a scris însă pe Twitter că autoritățile din emirat îl bănuiau de practicarea vrăjitoriei. ”În sfârșit, am obținut un răspuns despre cauza pentru care nu pot intra în Dubai; serviciile de imigrare cred că mă ocup cu magia neagră”, a susținut el.

Rolf Buchholz a fost declarat în 2012 omul cu cele mai multe piercing-uri din lume și a intrat în Cartea Recordurilor.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.