Evenimentul ZileiActualitateInterviul care va RĂSCOLI lumea INTERLOPĂ. Un CRIMINAL ROMÂN a făcut dezvăluiri din PENITENCIAR: ” Când bătea clopotul credeam că a murit una dintre victime“

Interviul care va RĂSCOLI lumea INTERLOPĂ. Un CRIMINAL ROMÂN a făcut dezvăluiri din PENITENCIAR: ” Când bătea clopotul credeam că a murit una dintre victime“

Interviul care va RĂSCOLI lumea INTERLOPĂ. Un CRIMINAL ROMÂN a făcut dezvăluiri din PENITENCIAR: ” Când bătea clopotul credeam că a murit una dintre victime“
Un deținut al Penitenciarului din Craiova a oferit un interviu răscolitor în care a povestit cum a ajuns să ucidă, să devină infractor și criminal. Bărbatul are familie, regretă ce a făcut, deși se numără printre cei mai de temut oameni din orașul său.

D.N se numără printre cei care conduc lumea interlopă din Drobeta-Turnu Severin. Mai are trei frați, dintre care doi fac parte din cei care fac legea străzii în oraș. Deținutul are 39 de ani, însă se află după gratii de prea mult timp. Prima dată a stat închis șapte ani și jumătate, după ce a măcelărit efectiv 12 persoane într-o bătaie de stradă.  A doua oară a primit 10 ani pentru omor. Acum este închis la Penitenciarul Craiova.

„Acum sunt la închisoare pentru că am bătut pe cineva, nu am vrut să îl omor. Înainte am mai fost condamnat, pentru tentativă de omor, la șapte ani şi jumătate. După cea de-a doua faptă, s-a considerat că sunt un pericol public şi mi-au dat zece ani şi patru luni. Prima dată, un frate mai mare de-al meu a fost implicat într-un scandal din cauza unei femei. Un grup a venit să îl bată la un local în care se afla fratele meu în momentul respectiv. Eu eram acasă şi cineva m-a anunţat că s-au strâns mai multe persoane să îl bată. Imediat m-am urcat în maşină şi în loc să îi bată ei pe el, i-am bătut noi pe ei. De fapt, nu a fost o bătaie, a fost mai rău decât atât. Atunci nu am realizat exact ce fac. Am coborât din maşină şi am tăiat pe toată lumea din calea mea. După ce s-a terminat tot scandalul, erau foarte multe victime. Abia atunci am realizat că erau unele persoane care puteau să moară. Am lovit cu cuţitul, a fost foarte urât, chiar a fost tentativă de omor. Scoseseră şi ei cuţite şi diverse obiecte cu care să mă lovească, dar nu au mai avut timp să reacţioneze. Am tăiat multe persoane. Certificatul medico-legal a spus că sănătatea a 12 persoane a fost pusă în pericol. I-am rănit în diverse zone ale corpului, nu mai reţin exact. Eu nu am avut absolut nimic, nici o lovitură. Practic, am fost dezlănţuit, exact ca un om turbat. Apoi l-am luat pe fratele meu de acolo şi am plecat cu maşina spre casă. În oraş se făcuseră foarte multe filtre de poliţie. Am reuşit să mă strecor şi am hotărât să nu mă duc acasă. Am aşteptat până dimineaţa, am sunat un avocat şi m-am dus la secţie. Acolo am dat declaraţie, apoi m-au lăsat liber pentru că victimele rănite grav nu puteau să dea nici o declaraţie. Când şi-a revenit primul, după circa o lună, a venit poliţia şi m-a arestat. Atunci am stat închis aproape cinci ani. De obicei, sunt un om cuminte, maleabil, dar nu-mi explic această diferenţă de comportament“, a spus bărbatul, pentru gds.ro.

Bărbatul se temea pentru viețile victimelor sale. Se ruga zilnic ca cei pe care i-a rănit în luptă să nu moară. „Una dintre persoanele vătămate a stat în comă şase luni, iar celelalte mai puţin. Cel mai mare stres, când am stat pe arest în Severin, era atunci când bătea clopotul, pentru că mă gândeam că poate a murit unul dintre cei pe care îi tăiasem“, spune bărbatul.

Pentru a doua sentință, cea de 10 ani, deținutul susține că nu și-ar fi dorit să facă rău, însă atunci când se enervează simte că își pierde cumpăturl și nu se poate controla. „Cel pe care l-am bătut la a doua faptă este tot din lumea interlopă şi am auzit că spunea că vrea să îl împuşte pe unul din fraţii mei. M-am dus la el şi doar l-am bătut, i-am rupt o mână, chiar nu am vrut să îl omor. Ştiam că are pistol şi m-am gândit că îi poate face rău fratelui meu“, a explicat D.N.

Bărbatul regretă tot ce a făcut, mai ales că le-a făcut pe soția și mama sa să sufere din cauza faptelor sale. „Îmi iubesc foarte mult soţia şi chiar îmi plăcea să stau acasă. Nu stăteam toată ziua cu golanii. De multe ori mă sunau să ies în oraş, ziua sau noaptea, şi eu îi certam şi le spuneam să nu mă mai sune. Eu nu beau, nu fumez şi nu îmi făcea mare plăcere să ies undeva“, a povestit D.N.

D.N. susține că singurul lucru care îl supără este că mama lui suferă din cauza comportamentului său și al fraților lui. „Suntem patru fraţi la părinţi, iar trei dintre noi suntem cunoscuţi în oraș. Celui de-al patrulea, cel mai mic, îi zicem în glumă că nu este fratele nostru pentru că este foarte cuminte. E inginer, efectiv parcă nu are nici o treabă cu noi. El e singurul care mă ceartă şi îmi spune să nu mai fac prostii. Când îmi zice aşa, mă simt ca atunci când mi-ar vorbi tata. Mama e mâncată de necazuri pentru că nu sunt doar eu problema, mai sunt încă două probleme, fraţii mei“, a spus bărbatul cu un zâmbet amar.


Accesează: