Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > INTERVIU. Cum va arăta nunta Antoniei cu Alex Velea. „Vom face un eveniment la care presa nu va avea acces”
INTERVIU. Cum va arăta nunta Antoniei cu Alex Velea. „Vom face un eveniment la care presa nu va avea acces”

INTERVIU. Cum va arăta nunta Antoniei cu Alex Velea. „Vom face un eveniment la care presa nu va avea acces”

În utima perioadă, Antonia a preferat să stea departe de aparițiile media, interviuri sau să mai ofere detalii despre viața ei personală, sătulă fiind să mai fie judecată din cei din jur. Cu toate acestea, artista a acceptat să ofere, în exclusivitate pentru Evenimentul Zilei, un interviu sincer în care să povestească despre ultimele evenimente din viața ei, despre copii și cum se înțeleg între ei, despre muzică, haine, diete și sport, dar și despre evenimentul pe care îl așteaptă de ani buni...nunta cu Alex Velea.

Evenimentul Zilei: Nu ne-am mai auzit demult, așa că vreau să te întreb despre cele mai recente activități ale tale. Cum a fost acest început de nou școlar pentru familia Velea? S-a lăsat cu negocieri la orele de somn și trezit de dimineață sau i-ai învățat încă din vacanță? Știu cu Akim este campion la negociat atunci când trebuie să meargă la culcare.

Antonia: Era obișnuit cu programul pentru că și la grădiniță trebuia să se trezească devreme, așa că nu a fost nimic nou. Ei se trezesc singuri de la 7 dimineața, nu este niciun stres sau efort pentru ei, așa i-am obișnuit de mici și le-am făcut așa programul: adorm devreme și se trezesc devreme.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

Sunteți genul de părinți care își duc copiii la tot felul de activități școlare sau sportive, sau sunteți de părere că sunt la vârsta la care ar trebui să se joace mai mult, să se bucure de copilărie?

Fac înot, baschet, mai vin cu noi la sală, mai au și activități extra cu colegii de la școală și grădiniță. Ne dorim să facă și alte activități, dar nu să aibă programul extrem de aglomerat.

Cum a fost prima comuniune la Maya? S-a lăsat cu lacrimi? Îți vine să crezi că ai o fată atât de mare?

A fost foarte emoționant, sunt conștientă că am un copil atât de mare, dar cumva, tot mă minunez de fiecare dată. Este un copil extraordinar, bun, minunat.

Apropos de Maya. În ce limbă vorbește cu frații mai mici?

Maya și frații ei vorbesc în engleză și îi ajutăm și noi atunci când nu reușesc să se înțeleagă. Dar Maya a învățat din ce în ce mai mult română, înțelege tot mai bine.

Maya are TikTok și e activă pe rețelele de socializare. Nu vor și băieții, mai ales că Maya a făcut câteva filmulețe cu ei?

Ei sunt totuși mai mici decât ea și le-am explicat că deocamdată nu este momentul să aibă și ei conturi de socializare. Mai trebuie să mai crească. Chiar și Mayei îi tot închid cei de la TikTok contul și apoi își face altul noi, pentru că și ea e prea mică să aibă cont acolo.

Te întreb pentru că văd, cel puțin în România, e un adevărat Bullying pe aceste platforme. Cum reușiți să le limitați accesul în social media?

Nu au acces la tablete sau telefoane decât foarte rar, mai ales că acum merg la școală și la grădiniță, nu mai fac online. Atunci când suntem acasă cu ei, ne jucăm, ne uităm la filme, citim, încercăm să facem activități care să îi țină departe de gadget-uri.

Cum este pentru o artistă extrem de cunoscută să meargă în parc cu copiii ei? Vin buluc copii și părinți să facă poze cu tine sau respectă faptul că vrei să te dedici copiilor tăi? Sau alegi să o trimiți pe mama ta în parc cu ei?

Sunt oameni care înțeleg dreptul la intimitate, sunt oameni cu care mai facem poze. Îmi place să fac poze cu fanii, cu oamenii care mă plac, dar în momentele în care ies să petrec timp cu copiii mei, îmi doresc să le acord lor atenție. Ei merg în parc cu bunii lor și se distrează împreună!

Dar șa grădiniță și școală? Ești în grupul de mămici de pe Whatsapp?

Da, sunt în grupurile de Whats app pentru a fi la curent cu tot ce trebuie să știu despre ce fac băieții la școala și la grădiniță, ce nevoi au.

Așa cu un soi de invidie personală, te întreb dacă ți se pare corect față de alte femei, să nu ai pic de celulită? Nu încerca să fii draguță pentru că te-am văzut pe plaja, n-ai nici măcar un strop.

Mulțumesc. Dar să știi că am și eu celulită, însă mă concentrez mai degrabă să fiu sănătoasă în primul rând. Fac mult sport să îmi arate corpul așa cum îmi doresc, am grijă la ceea ce mănânc, merg la proceduri și masaje. Ca să mă simt bine în propriul corp!

Cât timp petreci la sală? Ai luat-o pe urmele lui Alex și mănânci doar orez și piept de pui sau tu ai un metabolism care îți permite să mai mănânci și ceva dulce?

La sală, merg împreună cu Alexandru de 3-4 ori pe săptămână. Când nu merg la sală, mai fac bandă acasă. Nu mănânc neapărat extrem de strict, dar am grijă să nu exagerez cu dulciurile, pâine, paste. Dar avem și cheat meals când mâncăm și ce este mai „interzis”.

Care este plăcerea ta interzisă la care nu poți să renunți nici măcar când antrenorul de la sală îți interzice?

Dulciurile. Sunt înnebunită după dulciuri și îmi este foarte greu să renunț la ele.

Ești considerată un fashion icon. Tu cum te simți de fapt? Cauți mereu să fii în ton cu ultimele tendințe sau pur și simplu îți vine natural?

Mulțumesc frumos! Nu mă simt fashion icon, dar îmi place să mă exprim și prin stilul meu vestimentar, ținutele mele de zi cu zi, dar și în ședințe foto, concerte și videoclipuri. Nu caut să fiu neapărat în tendințe, dar clar îmi cumpăr și piese care abia au apărut, dar îmi place și să folosesc piese mai vechi din garderobă, reinterpretate în alte ținute, alt stil.

Se ocupă cineva de stylingul tău sau e doar rezultatul pasiunii tale pentru haine și accesorii?

Da, lucrez cu Cristina Crăciun de aproape 10 ani, dar și îmi cumpăr hainele și accesoriile care îmi plac și apoi, împreună cu ea, gândim ținutele.

Zic pasiune pentru că știu că atât tu, cât și Alex, cheltuiți ceva atunci când vine vorba de haine, iar copiii vă cam moștenesc. Zi-mi sincer cine cheltuiește mai mult și dacă mai puteți să le cumpărați lui Dominic și Akim fără să vă sfătuiți cu ei?

Probabil că eu cheltuiesc mai mult. Asta și pentru că eu sunt cea care comandă/cumpără pentru toată familie. Comand și fără acordul lor, dar da, devine tot mai greu, sunt implicați și ei și destul de pasionați.

 

Am observat că în ultima vreme te-ai ferit să mai apari pe micul ecran, să dai interviul. Care a fost motivul pentru acest detox mediatic?

Am simțit nevoia să stau deoparte, să mă liniștesc, să mă țin departe de expunerea care să atragă după sine tot felul de reacții care uneori îmi fac rău.

N-ai mai scos un album fizic de ceva vreme. Care este motivul pentru care scoți piese doar pe platformele de muzică?

M-am concentrat mult pe magazinele digitale, am avut în plan și lansarea unui album fizic la început de 2020, apoi l-am pus în așteptare.

Să ne imaginăm că scăpăm într-un final de pandemia asta! Când te vedem într-un concert la Sala Palatului? Ai în plan?

Nu am deocamdată în plan pentru viitorul extrem de apropiat din cauza pandemiei, dar sper ca în timp, când pandemia se va încheia, sa pot organiza un eveniment spectaculos.

Știu despre tine că ești o persoană emotivă și extrem de sensibilă, cu toate acestea scapi de orice trac atunci când trebuie să cânți în fața unui public numeros. Care este „secretul” ? Nu simți că ești în fața oamenilor, pe scenă te încarci pozitiv cu energia celor care vine să-ți asculte muzica?

Am emoții mereu până să urc pe scenă. De fiecare dată. Dar odată ce urc pe scenă, este o energie specială care mă face să trăiesc momentul la maximum și să uit de emoții. Mă las total purtată de moment, de muzică.

Nu pot să nu te întreb când te măriți. Nu de alta, dar abia aștept să văd ce rochie alegi!

Nu am stabilit încă data nunții. Veți afla când va fi oficial!

Credeți că puteți să faceți o petrecere intimă, la câți prieteni, fini, familie aveți sau luați în calcul să faceți în altă țară ?

Nu ne-am gândit la toate aceste aspecte, dar da, cu siguranță vom face un eveniment la care presa nu va avea acces.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: