Curtea de Apel Galaţi “Respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Tiutiu Adrian împotriva sentinţei penale a Judecătoriei Brăila”. Interlopul brăilean a ameninţat, într-un film video, postat pe social media, doi magistraţi din Oradea, un procuror şi un judecător, fiind supărat pe aceştia pentru că instrumentaseră un dosar de trafic de persoane în care îl condamnaseră la 8 ani şi 4 luni de detenţie şi îi confiscaseră peste 370.000 euro. 

Înfuriat că va ajunge şi după gratii, şi cu buzunarele goale, bărbatul a postat pe Facebook înregistrarea cu înjurături şi ameninţări cu moartea.

Aşadar, Adrian Tiutiu s-a filmat în timp ce ameninţa magistraţii cu expresii de genul:  “pentru treaba asta veţi plăti fiecare-n parte”, “v-arăt eu vouă, că indiferent că mă voi duce la puşcărie…vă voi dezmembra în zece mii de bucăţi”, cu referire la magistraţii care au instrumentat dosarul de trafic de persoane. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au fost determinaţi să-l trimită în judecată, în 2017, pe Adrian Tiutiu, cunoscut ca Adi Brăileanu în lumea interlopă, pentru ultraj judiciar şi instigare publică, nota la vremea respectivă site-ul clujust.ro. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Brăila. Procurorii de la Cluj au încasat ameninţări pentru că DIICOT Oradea îl suspecta pe Tiutiu de trafic de persoane. În 2014, interlopul a fost prins după ce victima sa s-a aruncat din maşină la Vama Borş, notează obiectivbr.