Evenimentul Zilei > Actualitate > Interlopii oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru a se răzbuna pe omul care le-a umilit liderul
Interlopii oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru a se răzbuna pe omul care le-a umilit liderul

Interlopii oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru a se răzbuna pe omul care le-a umilit liderul

Este fierbere în lumea interlopă a Capitalei, după scandalul în care a fost implicat un șef. Se pun la bătaie bani grei.

Este din nou fierbere în lumea interlopă, după un scandal izbucnit în această săptămână, într-un club din Capitală. Costel Caran, liderul grupării Caran, a avut un conflict cu un om de afaceri și nu ar fi ieșit deloc bine din această dispută.

Cel care a declanșat discuțiile a fost personajul mai sus amintit. El a mers la masa unui om de afaceri necunoscut marelui public, Andrei Barbu, despre care a aflat că vrea să-și deschidă un club în centrul Capitalei.

Și i-a transmis că „Dacă vrei să meargă treaba, este indicat să ai grijă și de mine”. Asta i-a spus Caran lui Barbu, conform celor de la cancan.ro.

Omul de afaceri practică de 10 ani arte marțiale

La început, omul de afaceri nu l-ar fi băgat în seamă pe interlop, dar la un moment dat a fost agresat fizic și a reacționat. El l-a lovit pe Caran, care ar fi căzut pe una dintre mesele clubului. În ajutorul victimei au sărit doi prieteni, dar și aceștia au avut parte de același tratament. Conform sursei citate, Andrei Barbu este practicant de arte marțiale și de 10 ani este pregătit de Roger Bogdan. Omul de afaceri se pregătește alături de cântărețul Alex Velea.

Spiritele au fost calmate cu greu de bodyguarzii localului, iar acum interlopii caută să se răzbune. Nu numai pe Barbu, ci și pe antrenorul său. Se pare că a fost pusă o recompensă de câte 50.000 de euro pentru fiecare.

După acest scandal, a avut loc „o ședință” la care au participat membri ai clanurilor Caran, Duduianu, Pian, Chira, Sadoveanu, verii lui Caran din Piteasca și Foreman, din Răzvani, județul Ialomița, plus circa 40 de persoane din Bărbulești și Urziceni. S-a decis că trebuie luată atitudine după ce Costel Caran, un nume important în această lume a fost „șifonat” de omul de afaceri.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: