Evenimentul Zilei > Monden > Gestul lui Alex Velea a lăsat-o fără cuvinte pe Antonia. Dovada unei iubiri fără limite
Gestul lui Alex Velea a lăsat-o fără cuvinte pe Antonia. Dovada unei iubiri fără limite

Gestul lui Alex Velea a lăsat-o fără cuvinte pe Antonia. Dovada unei iubiri fără limite

Cunoscutul cântăreț Alex Velea a dovedit încă odată că își iubește foarte mult familia, iar pentru asta stă mărturie ultimul gest pe care l-a făcut.

Ieri a fost bucurie mare ăn sânul familiei, motivul fiind împlinirea vârstei de 10 ani a fiicei Antoniei, Maya Rosaria Casstellano.

Cu această ocazie, artistul i-a trimis fețiței un mesaj emoționant.

„Ti voglio bene Maya! Auguri!’ alt=”❤️” draggable=false role=img class=emoji v:shapes=”_x0000_i1025″> / Te iubesc Maya! Cele mai bune urări!”, a scris Alex Velea pe Instagram, unde a postat o imagine în care apar el, Maya și unul din băieții săi.

De asemenea, Antonia a distribuit și ea imagini cu minunata sa fiică concepută cu italianul Vincenzo Casstellano, inclusiv una din primele zile după ce a adus-o pe lume.

Nu e prima oară când Alex Vela își arată iubirea față de Maya, chiar dacă fata locuiește în Italia cu tatăl ei biologic.

Chiar dacă au fost mari scandaluri pentru custodia copilului, Antonia și fostul ei soț au picat la pace, iar Maya mai vine în România în perioadele de vacanță.

Maya se înțelege excelent cu partenerul Antoniei, Alex Velea, dar și cu frații ei mai mici.

Un gest care a lăsat-o fără cuvinte pe Antonia a fost făcut anul trecur de Alex Velea când și-a tatuat chipul fiicei Antoniei pe corp.

„Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, a declarat Antonia la momentul respectiv.

Dar pentru că gurile rele nu tac, Antonia s-a simțit nevoiă să clarifice lucrurile în mediul online, cu o postare prin care i-a pus la punct pe cârcotași.

„Cine mă cunoaște personal, știe că ziua Mayei este o zi specială pentru mine și tot ce este legat de Maya este un subiect sensibil. Vă mulțumesc pentru gestul de a-i ura „La mulți ani”, înseamnă foarte mult pentru mine, iar cei care știu treaba asta și au văzut postările mele mi-ați dat chiar și like, dar tot nu mi-ați scris nimic, lucrul acesta spune multe despre voi.

Mă mir foarte mult, pentru că sunt câțiva dintre voi care sunteți părinți și mă așteptam să fiți mai sensibili și mai buni, cu cât mai mult este un suflet de copil și până la urmă este un gest super mic care nu doare să îl faci, ceea ce duce la o singură concluzie, că sunteți răutăcioși și falși.

Momente de genul ăsta mă fac să-mi pară rău că am împărțit treburi intime cu anumiți oameni și că m-am deschis față de ei… ei cunosc durerile mele, dar, de fapt, nu le-a păsat nicioddată, dacă nici măcar unui copil nu poți să îi spui „La mulți ani”. Pentru cei care îi cunosc personal. Aveți mare grijă la prieteniile false! Unii dintre ei se pot preface foarte bine!”, a scris Antonia pe Instagram, potrivit retetesivedete.ro