Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a aflat! MARELE SECRET al unui INTERLOP CELEBRU a ieşit la suprafaţă după zeci de ani. A fost SURPRIZĂ de proporţii
S-a aflat! MARELE SECRET al unui INTERLOP CELEBRU a ieşit la suprafaţă după zeci de ani. A fost SURPRIZĂ de proporţii

S-a aflat! MARELE SECRET al unui INTERLOP CELEBRU a ieşit la suprafaţă după zeci de ani. A fost SURPRIZĂ de proporţii

După zeci de ani, secretul lui Aurel, un interlop celebru din clanul Caranilor, a ieșit la iveală. Deși a părut mereu un dur în fața dușmanilor, se pare că acesta are și o latură sensibilă.

În ultimii ani, clanul Caranilor rămăsese printre ultimele grupări criminale din Capitală care încă obișnuia să comită fapte de mare violență.

Liderul grupării, Aurel, cel mai mare dintre cei trei frați Caran, era cunoscut ca un infractor fără slăbiciuni, mai ales că sursa principală de venit Caranilor era cămătăria în cazinouri sau în rândul barbugiilor, fapt care presupunea lupte de stradă foarte dure cu alte grupuri de cămătari sau cu diferiți datornici, membri, la rândul lor, ai lumii interlope.

Cu toate acestea, în spatele măștii de dur a lui Aurel se ascunde, spun surse din anturajul acestuia, un fost acordeonist, scrie Spynews.

Acesta ar fi povestit mai multor apropiați că, în tinerețe, a învățat să cânte la acordeon, însă, din anumite motive, nu a urmat o carieră de lăutar.