Evenimentul Zilei > Monden > Insula Iubirii, mărturisiri șocante despre orientările unui concurent
Insula Iubirii, mărturisiri șocante despre orientările unui concurent

Insula Iubirii, mărturisiri șocante despre orientările unui concurent

Gia a povestit că, de-a lungul timpului, a fost martoră a unor momente pe care Bogdan le-a petrecut cu alt bărbat din grupul său de prieteni, dar, spune ea, erau făcute din teribilism.

Acum însă, concurenta şi-a ridicat câteva semne de întrebare, realizând că scenele se repetă, iar de această dată nu par glume.

„Într-adevăr, în anturajul lui, au fost interacţiuni de tipul ăsta, dar la modul de teribilism, să-i şocăm pe ceilalţi, nimic deosebit. Par foarte multe glumiţe cu tentă de genul, dar mi se pare că a dus-o prea departe şi insistă pe asta. Înţeleg că este un tipar care se repetă.

Sunt lucrurile pe care le aflu şi eu ca şi voi. Atunci am privit situaţia ca pe o glumă. În afară de cazul izolat de care am povestit, nu ştiu de altceva. În honeymoon a fost o tâmpenie, o glumă pe care am pornit-o eu. Am zis că mergem în piscină, am zis în glumă că iau bermudele lui, fără niciun fel de gând.

El a zis că ia costumul de baie şi… Nici măcar nu era o provocare.”, a dezvăluit Gia la „Insula Iubirii”.

La finalul bonfire-ului, Gia şi-a tăiat brăţara de cuplu! Astfel, relaţia de 10 ani pe care o avea cu Bogdan a ajuns la final. Acum, concurenta încearcă să se bucure de fiecare clipă în Thailanda, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: