Evenimentul Zilei > Justitie > Inspectorii ANI: Senatorul Sebastian Grapă (UNPR) nu poate justifica peste 52.000 de euro
Inspectorii ANI: Senatorul Sebastian Grapă (UNPR) nu poate justifica peste 52.000 de euro

Inspectorii ANI: Senatorul Sebastian Grapă (UNPR) nu poate justifica peste 52.000 de euro

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de peste 52.000 de euro între averea dobândită şi veniturile realizate de către senatorul Sebastian Grapă (UNPR).

"Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 197.545 Lei (aprox. 52.359,8 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Sebastian Grapă, în prezent senator în Parlamentul României, fost Consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Braşov (în perioada 26 iunie 2008 – 18 decembrie 2012)", se arată într-un comunicat al ANI.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Braşov, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Sebastian Grapă în perioada 26 iunie 2008 – 31 decembrie 2011.

Sursa citată menţionează că persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare şi că senatorul a transmis prin poşta electronică un punct de vedere nesemnat.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: