Evenimentul Zilei > Social > Înșelătorie medicală pe Facebook. Un medic reputat trage semnalul de alarmă
Înșelătorie medicală pe Facebook. Un medic reputat trage semnalul de alarmă

Înșelătorie medicală pe Facebook. Un medic reputat trage semnalul de alarmă

Reclamele mincinoase care promit vindecări miraculoase de boli grave continuă să apară, mai nou, într-o nouă prezentare. Acestea iau forma unor articole de presă care, la prima vedere arată cât se poate de credibil. Medicul Monica Pop a tras, marți, un semnal de alarmă.

”Înșelătorie cu boli de ochi  vindecabile cu un medicament-minune, pe Facebook! Altă invenție nemernică pentru a face bani! Alți nemernici care scriu o poveste cu un student (Răzvan Stratulat,) inexistent, desigur, care ar fi inventat un medicament miraculos pentru boli de ochi. Și un director al spitalului nostru, Timofte Marcus!!! Care nu există! (Doar ne știe toată lumea!)

Pentru naivii cu bani de aruncat! Și pentru bolnavii necăjiți! Ce șarlatani nemernici! Vom reclama la organele în drept și vom mediatiza și această înșelătorie! Nu cumva să credeți!”, a scrie, pe pagina sa de socializare reputatul medic.

Recent, o altă reclamă, la un medicament miraculos de slăbit a fost promovat în același mod. Povestea era relativ aceeași: o studentă modestă din România a descoperit leacul care te slăbește instant și, în ciuda faptului că mai multe corporații multinaționale au vrut să îi cumpere cu milioane de dolari patentul, a refuzat, preferând să ofere tratamentul tuturor oamenilor, la un preț convenabil.

Sursa foto: Facebook