„Azi am vorbit cu Liviu Dragnea. Mă sună cam o dată pe săptămână. Era îngrijorat de tot ceea ce se întâmplă. Vede și el gafele, stupizeniile și măsurile haotice luate de cei aflați la putere.

M-a rugat să transmit un mesaj membrilor, simpatizanților si celor care ne-au votat și susținut. De fapt, un mesaj adresat tuturor: “Nu vă pierdeți speranța! Dumnezeu iubește poporul nostru și nu ne va părăsi niciodată la greu! Vor veni și vremuri senine, fără ură și fără dihonie! Cristos a înviat!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

La data de 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Conform procurorilor DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate: Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Cele două femei nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman.

Totodata, rechizitoriul magistraților DNA mai arată că Dragnea a determinat-o pe Anisa Niculina Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman. De asemenea, fostul lider al PSD a mai fost acuzat că făcut astfel încât, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

În aprilie 2016, Dragnea fusese condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul „Referendumul”, pedeapsă la care s-a ajuns după ce judecătorii au considerat că acesta a folosit abuziv autoritatea și influența în partid pentru a denatura rezultatul scrutinului din 2012, cel care a vizat demiterea președintelui Traian Băsescu.