Evenimentul Zilei > Justitie > Ingrid Mocanu, atacată de „haştagieni” la Înlta Curte. Jandarmul stătea impasibili deşi i-a cerut ajutorul
Ingrid Mocanu, atacată de „haştagieni” la Înlta Curte. Jandarmul stătea impasibili deşi i-a cerut ajutorul

Ingrid Mocanu, atacată de „haştagieni” la Înlta Curte. Jandarmul stătea impasibili deşi i-a cerut ajutorul

Ingrid Mocanu povesteşte despre tot ceea ce i s-a întâmplat astăzi la Înalta Curte ( ÎCCJ), atunci când o mână de „haştagieni” aflată la „datorie” în aşteptarea lui Dragnea, a atacat-o verbal fără ca jandarmii să reacţioneze.

Iată ce povesteşte Ingrid Mocanu: "Ies azi de la Înalta Curte, unde am avut un termen într-un dosar. Afară, în aşteptarea lui Dragnea, vreo 4-5 hastagieni urlători: Sandy bătăuşul de bătrâni, cred ca şi Ceauşescu si o pensionară mai în varsta. La fix doi metri de jandarmii care, chipurile, "păzeau", pe banii noştri, instanţa supremă. Când ies încep sa urle, la fel cum au făcut si la Secţie, şi să ma facă în toate felurile", a scris fosta șefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei contul personal de Facebook.

"Fără a avea pretenţii de la ei, continuă ea,  mă îndrept spre jandarmii aflaţi la fix 2 metri şi le spun că nu au de ce să stea acolo şi să îi sancţioneze pentru atitudinea la adresa mea. Evident, nici gând… Banul să curgă.
Deodată, unul din protestari (cred că Sandy) îmi zice: tu ai făcut-o vacă pe doamna… acea bătrâna… Şi toţi într-un glas: da, da, asa este.  Evident, jandarmul văzuse clar că nu era aşa, dar stătea impasibil.
Acum înţeleg de ce le plac Kovesi, Onea si Portocală: minciuna e a doua lor natură… Şi obrăznicia şi tupeul a treia",
a subliniat Ingrid Mocanu.

Mesaj pentru ministrul de Interne Carmen Dan

Doamna Carmen Dan, am înteles că va iubiţi cu oamenii lui Cioloş de la DIPI, dar acum şi cu ăia din jandarmerie?
PS – am sunat si la 112, tot fără rezultat"
, a scris pe social media Ingrid Mocanu.