Un infractor care a jefuit un ATM de bitcoin, prins în flagrant de poliție

Un infractor care a jefuit un ATM de bitcoin, prins în flagrant de poliție Infractorii care au jefuit un ATM de bitcoin, prinși de poliție. Sursa Foto -Dreamstime

Un terminal ATM bitcoin a fost spart de doi jefuitori. Aceștia au apucat să fure o sumă în valoare de 87.000 lei, dar au fost arestați.

Un ATM de bitcoin din București a fost ținta a doi hoți în luna ianuarie. Unul dintre hoți, în vârstă de 35 ani, a fost prins la scurt timp. Cel de-al doilea a părăsit țara.

Poliția Direcției Generale de Poliție din București, în colaborare cu  Serviciul de Investigații Criminale, l-au dat în urmărire pe bărbatul de 26 ani.

Acesta furase 87.500 lei de la ATM de bitcoin din Sectorul 1.

Ne puteți urmări și pe Google News

ATM de bitcoin, spart de doi jefuitori

Cei doi hoți au închiriat o mașină străină din Italia. Apoi, cu instrumente pregătite pentru spargerea și transportarea bancomatului de criptomonede, au plănuit până la cel mai mic detaliu spargerea. Au distrus chiar și o cameră video de supraveghere.

Pe 23-24 ianuarie, cei doi au jefuit bancomatul din incinta restaurantului de specific irlandez „The Dubliner Irish Pub” pe șoseaua Nicolae Titulescu nr. 18.

Bărbatul de 35 ani a fost arestat, fiind audiat și arestat preventiv pentru 30 zile.

Al doilea hoț a fost prins la revenirea în țară

Bărbatul în vârstă de 26 de ani, căruia i s-a  emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, a fost dat în urmărire.

Revenit pe 26 februarie în țară, a fost arestat în incinta unui aeroport.

Acum, este încarcerat în arestul Poliției Capitale, fiind acuzat pentru săvârșirea de furt calificat, potrivit Știripesurse.

Dolari extrași dintr-un ATM de bitcoini. Utilizatorii pot schimba criptomonedele în valută. Sursa Foto- Dreamstime

Dolari extrași dintr-un ATM de bitcoini. Utilizatorii pot schimba criptomonedele în valută. Sursa Foto- Dreamstime

Ghid pentru utilizarea ATM-urilor de criptomonede pentru utilizatorii cinstiți

Românii care dețin bitcoini  pot folosi de câțiva ani ATM-uri pentru vânzarea de bitcoini. Trebuie să selecteze moneda și să apese pe tab-ul „vânzare”. Ei pot selecta suma dorită pe care doresc să o vândă, să facă plata cu tichetul de remitere. Apoi, trebuie  să selecteze tichetul de remitere de pe ecranul principal după ce au primit confirmările în blockchain. În final, își pot colecta banii.

Pentru a cumpăra bitcoini, trebuie să apeleze tot la un ATM Bitcoin Romania. Tot ce trebuie să facă e să selecteze moneda și să apese pe tab-ul „cumpără”, apoi să-și scaneze codul QR al portofelului și să introducă bacnotele.

ATM-urile Bitcoin Romania sunt ușor de folosit și au o interfață user friendly. ATM-urile Bitcoin Romania pot efectua plăți rapide și sigure. ATM-urile Bitcoin Romania sunt de două tipuri. Clienții pot tranzacționa în  BTC, BCH, LTC și ETH. La celelalte pot tranzacționa în USDT, XRP, XLM și  RONC.