Evenimentul Zilei > Actualitate > INFRACTOR prins cu FOCURI DE ARMĂ în Bucureşti. Poliţişti ATACAŢI cu CUŢITE
INFRACTOR prins cu FOCURI DE ARMĂ în Bucureşti. Poliţişti ATACAŢI cu CUŢITE

INFRACTOR prins cu FOCURI DE ARMĂ în Bucureşti. Poliţişti ATACAŢI cu CUŢITE

Un infractor din Cartierul Ferentari a fost prins după ce un poliţist a tras mai multe focuri de armă în maşina în care se afla. Tânărul de 27 de ani a fost urmărit pe străzile Sectorului 5, a avariat o maşină de poliţie şi a fost capturat abia după intervenţia mai multor echipaje de poliţişti şi jandarmi. Rudele urmăritului au sărit să îl apere, înarmate cu cuţite.

Focuri de armă în Sectorul 5 din Bucureşti. Un poliţist a tras mai multe gloanţe în cauciucurile unei maşini înmatriculate în Marea Britanie, al cărui conducător auto a refuzat să oprească.

Din informaţiile furnizate de Poliţia Capitalei, sâmbătă, în jurul orei 16.45, un echipaj de poliţie a făcut semn să oprească maşinii înmatriculate în Marea Britanie. Cel aflat la volan, însă, a demarat şi a fugit. Poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii suspecte care a virat pe o stradă, încercând să scape. Strada era blocată, însă, de o altă maşină care venea din sens opus. Atunci, fugarul a dat cu spatele şi a lovit maşina poliţiei. Agentul a reuşit să iasă la timp şi a încercat să îl scoată din maşina urmărită pe tânărul de 27 de ani, aflat la volan. Infractorul a demarat, însă, iar poliţistul l-a somat şi a tras mai multe focuri de armă în cauciucurile maşinii urmărite. Cu toaste acestea, individul şi-a continuat deplasarea.

Agentul care a tras a cerut ajutor prin staţie, iar mai multe echipaje formate din poliţişti şi jandarmi au venit în ajutorul său. Cu maşina avariată, poliţistul care a tras a continuat, alături de colegii săi veniţi în sprijin, să îl urmărească pe fugar. După ce l-au alergat pe mai multe străzi, în dreptul casei în care locuia, poliţiştii şi jandarmii au fost întâmpinaţi de rudele tânărului de 27 de ani. Înarmaţi cu cuţite, aceştia au încercat să îi împiedice pe oamenii legii să îl prindă pe infractor.

Până la urmă, rudele au fost imobilizate, iar fugarul a fost prins. Rudele înarmate şi fugarul au fost conduşi la Secţia 19 Poliţie. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au consttat că fugarul nu avea permis de conducere. Este acuzat de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi conducerea unui autoturism fără a deţine permis şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: