Evenimentul Zilei > Social > Atenție șoferi! Se lucrează pe autostrăzile A1 și A2, zonele cu restricții și trafic îngreunat
Atenție șoferi! Se lucrează pe autostrăzile A1 și A2, zonele cu restricții și trafic îngreunat

Atenție șoferi! Se lucrează pe autostrăzile A1 și A2, zonele cu restricții și trafic îngreunat

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Rutiere anunță impunerea unor restricții de circulație pe autostrăzile A1 București - Pitești și A2 București - Constanța, din cauza unor lucrări aflate în derulare.

Se lucrează pe autostrăzile A1 și A2, zonele cu restricții și trafic îngreunat. Infotrafic anunță restricții de circulație.

Șoferii care circulă pe Autostrada București – Pitești sunt sfătuiți să-și caute rute alternative sau să se aștepte la aglomerări în trafic. Circulaţia rutieră este restricţionată, joi, între orele 9.00 și 16.00 pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti. Potrivit Centrului Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, motivul este legat de efectuarea unor lucrări asfaltice.

Joi, în intervalul orar 9,00 – 16,00, circulaţia pe A1, București – Pitești, este restricţionată după cum urmează:

Între kilometrii 116 – 110, pe sensul de mers către Bucureşti, pe banda 2. Pe acest segment circulația este restricționată pentru lucrări de curățare a nisipului din zona mediană, pe raza municipiului Piteşti;

Între kilometrii 18 + 500 – 20 pe sensul de mers către Piteşti, pe banda nr. 1. Circulația este restricționată pentru lucrări de reparaţii asfaltice, pe raza localităţii Bolintin Deal, judeţul Giurgiu.

Infotrafic anunță restricții de circulație pe Autostrada A2

Centrul Infotrafic anunță că joi, 11 februarie, circulația va fi restricționată pe Autostrada A2, pe sensul dinspre Constanța spre București. Măsura se aplică până în jurul orei 15.00, iar circulația va fi restricționată pe banda doi, între kilometrii 158 – 159, pe podul Cernavodă. Aici se lucrează la refacerea asfaltului deteriorat.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, până la ora 15.00, circulația va fi restricționată banda doi, pe Autostrada A2 pe sensul Constanța către București, între kilometrii 158 – 159, pe podul Cernavodă, pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare”.

Recomandările Infotrafic pentru șoferi

În ambele situații, conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar. Polițiștii rutieri le recomandă să circule cu viteză adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Polițiștii le atrag atenția să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie, pentru a evita eventualele accidente.

„Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie”, se arată în comunicatul Infotrafic.