Acesta a suferit leziuni în zona capului, fiind transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. Circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ pentru ambele direcţii, prin dirijarea poliţiei, valorile de trafic fiind în creştere.

Pe DN Centura Bucureşti, la kilometrul 34, între localităţile Berceni şi Jilava, judeţul Ilfov, s-a produs un accident rutier în cursul datei de 13.03.2019, ora 21:30, în care au fost implicate au autoturism şi un autocamion, din cauza neasigurării la schimbarea benzii de circulaţie şi a pătrunderii pe contrasens. Nu au rezultat victime în urma coliziunii, însă camionul a rămas pe carosabil, urmând a fi ridicat în cursul zilei de astăzi. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare.

Iar în judeţul Caraş-Severin, pe DN 68, la kilometrul 18, în apropierea localităţii Oţelu Roşu, a avut loc ieri, în jurul orei 17:00, un eveniment rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Din impact, unul dintre acestea a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt. Totodată, în urma accidentului au fost lovite şi alte două autoturisme parcate pe marginea părtii carosabile, iar două persoane au fost rănite uşor. Traficul se desfăşoară îngreunat, prin dirijarea poliţiei rutiere aflate la faţa locului, valorile de trafic fiind reduse momentan.

Pentru a nu fi implicaţi în alte evenimente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită, să se asigure temeinic înainte de efectuarea oricărei manevre în trafic, să nu efectueze depăşiri riscante şi să adopte constant o atitudine preventivă la volan. Conduceţi responsabil!