Vineri îi expiră controlul judiciar milionarului Popoviciu, iar cel mai probabil se va prezenta la o instanță din Londra, tocmai pentru a da declarații și a decide judecătorii de acolo dacă îi păstrează această măsură. 


UPDATE. Informații-BOMBĂ despre Puiu Popoviciu, condamnat DEFINITIV la 7 ani de închisoare. EXECUTAREA PEDEPSEI, INCERTĂ


 

Puiu Popoviciu s-a predat singur autoritățior londoneze n 14 august. Acesta a fost reținut inițial, dar după ce a plătit o cauțiune foarte mare, a fost eliberat. Acesta s-a angajat că nu va părăsi teritoriul Marii Britanii.


Puiu Popoviciu A VORBIT ÎN ANGLIA! „O să vedeţi în instanţă.” DEZVĂLUIRI DE ULTIMĂ ORĂ – Video


Întrebat de ce a plecat din țară, Popoviciu a spus că acest lucru se va afla din instanță. Omul de afaceri a recunoscut că a ales Marea Britanie pentru că aici sunt respectate drepturile omului. Puiu Popoviciu a venit la controlul judiciar la poliția londoneză. Omul de afaceri a plătit 200.000 de lire sterline cauţiune şi este obligat să se prezinte la poliţie de trei ori pe săptămână.


Puiu Popoviciu, dat în URMĂRIRE INTERNAȚIONALĂ


”Deocamdată, da. Când se schimbă ceva, vă anunț.” a spus Puiu Popoviciu, întrebat dacă rămâne în Londra. Întrebat de ce s-a mutat acolo a răspuns: ”O să vedeți în instanță".