Evenimentul Zilei > Actualitate > Informații noi despre sănătatea lui Iliescu! Ce se întâmplă cu tratamentul său
Informații noi despre sănătatea lui Iliescu! Ce se întâmplă cu tratamentul său

Informații noi despre sănătatea lui Iliescu! Ce se întâmplă cu tratamentul său

Fostul președinte, Ion Iliescu a fost externat, joi, din Spitalul Elias, urmând să-și continue tratamentul la domiciliu conform recomandărilor medicilor

Fostul președinte a fost internat la Spitalul Elias din Capitală în data de 4 octombrie, după ce a acuzat o stare de rău. Potrivit medicilor, este vorba de problemele cardiace pe care Iliescu le care și care în prezent s-au acutizat, informează digi24.

„Domnul Ion Iliescu a fost externat astăzi din spital. Tratamentul va continua la domiciliu, conform recomandărilor medicale. Urmărirea evoluției va fi asigurată prin controalele periodice”, se arată in comunicatul Spitalului Elias, dr. Mugur Ardelean.

Fostul preşedinte s-a prezentat şi în iunie la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Capitală pentru un control de rutină. El a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Ion Iliescu are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.