Evenimentul Zilei > Actualitate > Informații de ultimă oră despre Horia Moculescu: ”A fost o noapte de foc, a făcut patru teste!”
Informații de ultimă oră despre Horia Moculescu: ”A fost o noapte de foc, a făcut patru teste!”

Informații de ultimă oră despre Horia Moculescu: ”A fost o noapte de foc, a făcut patru teste!”

Compozitorul Horia Moculescu, în vârstă de 83 de ani, a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost testat, după ce a acuzat simptome specifice coronavirusului.

De când a început pandemia, artistul a stat numai în casă. Medicul Adina Alberts a venit cu ultimele vești despre starea de sănătate a compozitorului.

”Da, domnul Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19! A fost o noapte de foc și foarte încărcată emoțional în spitalul în care a fost internat aseară, pentru că marele maestru a manifestat simptomele unei răceli. Și pentru că eu cunosc bine atenția pe care o are pentru sănătatea sa, pentru că dl Horia Moculescu este unul dintre seniorii din grupa de risc de care Asociația Dr. Adina Alberts se ocupă îndeaproape, nu am crezut nicio secundă că ar putea avea COVID-19.

Astăzi, imediat ce am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și am auzit din gura dumnealui cea mai bună veste: “Rezultatele celor patru teste sunt „NEGATIVE!”
Acum este ACASĂ, se bucură că a trecut peste această emoție și mi-a dat acceptul să împărtășesc cu dumneavoastră minunata veste!
Îi transmit și aici, așa cum i-am spus și telefonic: <<Mă bucur enorm, MAESTRE!!! MULTĂ SĂNĂTATE și să ne revedem cu bine! Vă iubim!>>”, a transmis Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.