Evenimentul Zilei > Sport > Informația momentului în fotbalul mondial. Marele secret a răsuflat și a devenit viral pe internet
Informația momentului în fotbalul mondial. Marele secret a răsuflat și a devenit viral pe internet

Informația momentului în fotbalul mondial. Marele secret a răsuflat și a devenit viral pe internet

O informație de ultimă oră, din fotbal, anunță ce fotbalist va primi, în acest an, „Balonul de Aur”, mult râvnita distincție acordată în „Sportul Rege”.

O informație care ar fi trebuit păstrată în mare secret a scăpat public și a devenit virală. La data de 29 noiembrie, în acest an, va avea loc gala în cadrul căreia se va acorda cea mai importantă distincție individuală din fotbal: „Balonul de Aur”.

Robert Lewandowski va câștiga „Balonul de Aur”, conform informației

Dacă informația este reală câștigătorul din acest an va fi polonezul Robert Lewandowski, atacantul bavarezilor de la Bayern Munchen. El a fost favorit și anul trecut, atunci când a câștigat Liga Campionilor. Dar premiul nu s-a mai acordat din cauza pandemiei de coronavirus, care a dat total peste cap calendarul fotbalului mondial.

În clasamentul care circulă deja pe internet, superstarul Lionel Messi se află pe locul al 2-lea. Iar pe ultima treaptă a podiumului se află francezul Karim Benzema, atacantul echipei Real Madrid.

Pe locul 4 se găsește egipteanul Mohamed Salav, vârful de la Liverpool, iar surprinzător de jos, pe 5, s-ar clasa Jorginho. Mijlocaș care în sezonul trecut a câștigat Liga Campionilor cu formația sa, Chelsea, dar a devenit și campion european cu naționala Italiei. Au fost specialiști care au vorbit ultima vreme despre șansele lui Jorginho de-a primi „Balonul de Aur”.

Italienii sperau ca Jorginho să dea marea lovitură și să câștige cea mai importantă distincție individuală

„În opinia mea, Jorginho trebuie să câștige Balonul de Aur, a câștigat tot ce se putea câștiga. Toți cei 30 de jucători aflați pe lista finală se află acolo pentru că merită acest lucru, sunt jucători foarte buni”, afirma Roberto Mancini, selecționerul Italiei.

Altfel, clasamentul continuă astfel: pe 6 se află francezul Kylian Mbappe, de la PSG, urmat de conaționalul său, N’Golo Kante, mijlocaș la Chelsea. Norvegianul Erling Haaland se află pe locul 8, iar pe 9, surprinzător, Cristiano Ronaldo (Manchester United). To 10 este încheiat de belgianul Kevin de Bruyne, jucător legitimat la Manchester City.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: