Meteorologii au dat cod galben de ceață în județele Arad, Timiş, Gorj, Vâlcea, Braşov şi Sibiu. În aceste regiuni se circulă în condiții de vizibilitate sporită, șoferii fiind îndemnați să fie foarte atenți la trafic, informează Radio România Actualități.

Sunt restricții parţiale de circulație pe Autostrada Soarelui, pentru lucrări de reparaţii. Astfel, se decopertează şi se reasfaltează un segment de 1,5 km între B-dul Theodor Pallady şi breteaua de la Centura Bucureşti.

Lucrările vor dura două, trei zile pe ambele benzi și în ambele sensuri de circulație. Azi, 11 noiembrie, a fost închisă banda de viteză (banda a doua), pe sensul de deplasare spre Constanţa. Sunt utilaje staționate şi pe banda de urgenţă. Deocamdată, se circulă în coloană pe prima bandă, cu o viteză nu foarte mare, de 50 – 60 km/h. CNAIR susține că porțiunea respectivă prezintă fisuri destul de mari, iar dacă s-ar intra în iarnă cu ele atunci riscul apariției unor gropi ar fi foarte ridicat.

Tot pe Autostrada Soarelui mai sunt alte trei zone cu restricţii, până la sfârşitul lunii. Reparațiile au loc pe segmentul din beton dintre Bucureşti şi Fundulea, pe secţiunea de lângă Lehliu (la Km. 64) şi pe aproximativ 10 km între Drajna şi Feteşti.

Pe DN 7 Valea Oltului au loc plombări de asfalt, cu trafic alternativ între kilometrii 192 şi 197, lângă Călimăneşti.